Bijdragen als sponsor?

VMHC Pollux zit barstensvol Vlaardingse ondernemersgeest. Een grote groep zeer gewaardeerde en trouwe sponsors en vrienden draagt onze club een warm hart toe. Mede dankzij hen kunnen wij de contributie op een concurrerend niveau houden én als gezellige familieclub leuke hockeyevenementen blijven organiseren voor zowel jeugd- als seniorleden. Wil je ook een bijdrage leveren aan de club? Dat kan in de vorm van teamsponsoring, reclameborden/doeken, banners en maatwerk.

Teamsponsoring - Sponsormap
Er zijn diverse mogelijkheden voor de sponsoring van teams. 
De Sponsorcommissie heeft samen met onze sponsor en clubkleding leverancier De Hockeywinkel voor het seizoen 2023/2024 een sponsormap gemaakt. In deze map staan alle artikelen die kunnen worden voorzien van een sponsornaam en/of logo. 

Via onderstaande  link kunt u de sponsormap openen:

Misschien lukt het om met een aantal ouders (met een eigen bedrijf) samen een team te sponsoren? Bespreek het eens onderling. 
Alle sponsorzaken lopen via de Sponsorcommissie, dus ook als je het team van je kind wilt voorzien van een tas of een sweater, neem dan contact op met ons op. 

Reclameborden/doeken en banners
Wil je liever je/jullie bedrijfsnaam zichtbaar laten zijn op een reclamebord/doek op één of meer velden? Dat kan ook. Het is mogelijk om een bord te plaatsen op het scorebord op veld 1, banieren langs veld 1 of reclameborden/doeken langs één of meer velden. Een digitale banner op de website van Pollux en op het infoscherm in het clubhuis is ook mogelijk. Klik hieronder voor meer informatie over de hierboven beschreven sponsorpakketten. Hier lees je meer over de mogelijkheden en wat de contractvoorwaarden zijn.

Meer informatie over sponsorpakketten

Of ‘Word Vriend van Pollux’
Als Vriend van Pollux draag je door middel van een jaarlijkse financiële bijdrage van minimaal € 50,- bij aan het vervullen van uiteenlopende wensen die binnen Pollux leven. Die bijdrage wordt steeds aan projecten besteed waar alle leden van profiteren. Als Vriend van Pollux word je naam vermeld op een 'Vrienden van Pollux'-bord in het clubhuis en op onze website in het overzicht met onze trotse sponsoren en vrienden. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor een jaarlijkse sponsorbijeenkomst die door de sponsorcommissie wordt georganiseerd.

Meer informatie over sponsorpakketten

Sponsorbeleid
Ons sponsorbeleid geeft inzage in de visie van Pollux op sponsoring, het doel dat we met sponsoring nastreven, de mogelijkheid tot eventueel afwijken van de aangeboden sponsorpakketten en overige afspraken rondom sponsoring van (teams binnen) Pollux.  

Interesse om te sponsoren?
Wil je graag een bijdrage leveren aan Pollux? Of heb je een ander idee om Pollux en onze leden financiële ondersteuning te bieden? Neem dan contact op met ons op via emailadres: [email protected]

Liever bellen? Dat kan ook:
Wim Lieven, lid Sponsorcommissie: tel. 06 33 88 06 92.