Bijdragen als sponsor?

VMHC Pollux zit barstensvol Vlaardingse ondernemersgeest. Een grote groep zeer gewaardeerde en trouwe sponsors en vrienden draagt onze club een warm hart toe. Mede dankzij hen kunnen wij de contributie op een concurrerend niveau houden én als gezellige familieclub leuke hockeyevenementen blijven organiseren voor zowel jeugd- als seniorleden. Wil je ook een bijdrage leveren aan de club? Dat kan in de vorm van teamsponsoring, reclameborden/doeken, banners en maatwerk.

Teamsponsoring
Je kunt teams op verschillende manieren sponsoren: bijvoorbeeld door op te treden als hoofd-/subsponsor van Heren 1 of Dames 1 en de wedstrijdtenues en/of trainingspakken voor deze teams aan te kopen en/of te laten bedrukken. 
Maar andere seniorenteams en jeugdteams maak je net zo blij door hen te sponsoren en bijvoorbeeld bedrukte wedstrijdtenues en/of trainingspakken voor hen te regelen. Misschien lukt het om met een aantal ouders (met een eigen bedrijf) samen een team te sponsoren? Bespreek het eens onderling. Klik hieronder voor meer informatie over de hierboven beschreven sponsorpakketten. Hier lees je welke mogelijkheden er zijn en wat de contractvoorwaarden zijn.

Meer informatie over sponsorpakketten

Reclameborden/doeken en banners
Wil je liever je/jullie bedrijfsnaam zichtbaar laten zijn op een reclamebord/doek op één of meer velden? Dat kan ook. Het is mogelijk om een bord te plaatsen op het scorebord op veld 1, banieren langs veld 1 of reclameborden/doeken langs één of meer velden. Een digitale banner op de website van Pollux en op het infoscherm in het clubhuis is ook mogelijk. Klik hieronder voor meer informatie over de hierboven beschreven sponsorpakketten. Hier lees je meer over de mogelijkheden en wat de contractvoorwaarden zijn.

Meer informatie over sponsorpakketten

Of ‘Word Vriend van Pollux’
Als Vriend van Pollux draag je door middel van een jaarlijkse financiële bijdrage van minimaal € 50,- bij aan het vervullen van uiteenlopende wensen die binnen Pollux leven. Die bijdrage wordt steeds aan projecten besteed waar alle leden van profiteren. Als Vriend van Pollux word je naam vermeld op een 'Vrienden van Pollux'-bord in het clubhuis en op onze website in het overzicht met onze trotse sponsoren en vrienden. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor een jaarlijkse sponsorbijeenkomst die door de sponsorcommissie wordt georganiseerd.

Meer informatie over sponsorpakketten

Sponsorbeleid
Ons sponsorbeleid geeft inzage in de visie van Pollux op sponsoring, het doel dat we met sponsoring nastreven, de mogelijkheid tot eventueel afwijken van de aangeboden sponsorpakketten en overige afspraken rondom sponsoring van (teams binnen) Pollux.  

Interesse om te sponsoren?
Wil je graag een bijdrage leveren aan Pollux? Of heb je een ander idee om Pollux en onze leden financiële ondersteuning te bieden? Neem dan contact op met de Sponsorcommissie. Liever bellen? Dat kan ook:

Peter Helderop, lid Sponsorcommissie: tel. 06 20 00 02 05.
Wim Lieven, lid Sponsorcommissie: tel. 06 33 88 06 92.

Zij helpen je graag verder.