Let's Roll Dag seizoen '20-'21

Zaterdag 29 augustus 2020   |   10:00 - 16:00   |   Clubhuis (kantine), Polluxveld
Op zaterdag 29 augustus staat van 10.00 tot 16.00 uur de Let's Roll Dag gepland! Vanwege corona kon de voorbereiding op het nieuwe seizoen voor de zomervakantie helaas niet doorgaan, maar eind augustus maken we ons alsnog klaar voor hopelijk een mooi, nieuw - en 'normaal' - hockeyseizoen.

Net als vorig jaar wordt het weer een dag waarop Pollux, de (jongste-)jeugdteams (tot en met de A-jeugd) en hun ouders/verzorgers bij elkaar komen. Wij rekenen weer op een grote opkomst van kinderen en ouders/verzorgers.

Alle (jongste-)jeugdteams doen mee aan een ABN-AMRO Hockey Clinic afgestemd op hun leeftijdscategorie. De clinics worden gegeven door toppers uit de hoofd- en promotieklasse en zij worden daarbij ondersteund door onze eigen toppers, H1/H2 en D1/D2.

Tijden*

10.30 – 11.30 uur F- en E-jeugd
12.00 – 13.00 uur D- en C-jeugd
13.30 – 14.30 uur B- en A-jeugd

*) De teams zijn niet eerder dan 10 minuten voor aanvang aanwezig en vertrekken uiterlijk 15 minuten na afloop van de hockey clinic.

Programma voor de ouders/verzorgers
Tegelijkertijd met de clinics komen de ouders en mensen vanuit Pollux (coronaproof) samen om de vrijwilligerstaken rondom het team en voor de club te verdelen. We doen wederom een beroep op de inzet en medewerking van ouders/verzorgers! Op de website is het vacatureoverzicht bijgewerkt, dus neem alvast een kijkje.

Vanuit Pollux willen we op de Let’s Roll Dag ook het een en ander vertellen over Sportiviteit & Respect, een belangrijk initiatief van de KNHB dat wij graag ondersteunen en uitdragen.