Online training van onderhandelexpert Merel

Dinsdag 24 november 2020   |   20:00 - 21:00   |   Extern
Om gelijke kansen voor vrouwen hoog op de clubagenda te zetten, nodigt onze clubsponsor ABN AMRO onze (vrouwelijke) hockeyers, commissieleden en bestuurders uit voor 4 leerzame en inspirerende online trainingen (workshops) van 4 inspirerende vrouwen. 

Met het hockey op een laag pitje krijgen jullie de komende weken een extra dosis inspiratie én motivatie gewoon vanaf thuis. Want fair play is belangrijk op én naast het veld. Kruip op de dinsdagavonden dus op de bank met je laptop en tune in voor vier topvrouwen die je laten zien hoe je jouw grote dromen waar kunt maken.

24 november onderhandelexpert Merel van der Wouden 
Merel (2e van rechts op de foto) onderhandelde tijdens haar internationale consultancy jaren met veel plezier over diverse salarisverhogingen. Na 5 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt was het tijd voor iets waarvan haar hart sneller ging kloppen. In 2017 verliet ze Toronto, verhuisde naar Bali en richtte Blackbird Negotiations op. Met veel plezier coacht ze sinds 3 jaar ambitieuze vrouwen om succesvol en zelfverzekerd te onderhandelen over hun salaris of tarief.

'You don't get what you're worth, you get what you negotiate', is haar lijfspreuk en brengt ze op verbluffende wijze over. Tastbare tips die je dagelijks kunt toepassen, handig!

Meld je aan
Klinkt het interessant? Meld je dan nu aan. Alle workshops zijn op dinsdagavond om 20.00 uur. De link naar de registratiepagina is: https://www.acupofambition.nl/abnamro.

Wil je meer weten over Merel? Kijk dan op haar website


De serie online trainingen maken deel uit van De Inhaalslag van ABN AMRO, het programma dat zich richt op gelijke kansen voor iedereen in de hockeysport. Om te beginnen wordt ingezet op de positie en gelijkwaardige behandeling van mannen en vrouwen in de sport. Later zullen initiatieven volgen voor gelijke kansen voor kinderen in achterstandssituaties en mindervalide sporters.