Online training van influencer Lynn Quanjel

Zondag 7 februari 2021   |   17:00 - 18:00   |   Extern
Om gelijke kansen voor vrouwen hoog op de clubagenda te zetten, nodigt onze clubsponsor ABN AMRO onze (vrouwelijke) hockeyers, commissieleden en bestuurders uit voor 5 leerzame en inspirerende online trainingen (workshops) van 5 inspirerende vrouwen. 

Met het hockey op een laag pitje krijgen jullie de komende weken een extra dosis inspiratie én motivatie gewoon vanaf thuis. Want fair play is belangrijk op én naast het veld. Kruip dus op de bank met je laptop en tune in voor vijf topvrouwen die je laten zien hoe je jouw grote dromen waar kunt maken.

7 februari influencer Lynn Quanjel
Lynn (links op de foto) is influencer en founder van Social Nomads, waarmee ze in de basis staat van het Social Media landschap. 

Met concrete tips zet ze je aan het werk en opent ze op verfrissende wijze je ogen voor personal branding in de online wereld.

Meld je aan voor: 'Jij bent je eigen merk, ook op social media'
Klinkt het interessant? Meld je dan nu aan. De workshop vindt plaats op zondagmiddag om 17.00 uur. De link naar de registratiepagina is: https://www.acupofambition.nl/abnamro.

Wil je meer weten over Lynn? Kijk dan op haar websiteDe serie online trainingen maken deel uit van De Inhaalslag van ABN AMRO, het programma dat zich richt op gelijke kansen voor iedereen in de hockeysport. Om te beginnen wordt ingezet op de positie en gelijkwaardige behandeling van mannen en vrouwen in de sport. Later zullen initiatieven volgen voor gelijke kansen voor kinderen in achterstandssituaties en mindervalide sporters.