Online training van topsporter Ginger de Weert

Dinsdag 16 februari 2021   |   20:00 - 21:00   |   Extern
Om gelijke kansen voor vrouwen hoog op de clubagenda te zetten, nodigt onze clubsponsor ABN AMRO onze (vrouwelijke) hockeyers, commissieleden en bestuurders uit voor 5 leerzame en inspirerende online trainingen (workshops) van 5 inspirerende vrouwen. 

Met het hockey op een laag pitje krijgen jullie de komende weken een extra dosis inspiratie én motivatie gewoon vanaf thuis. Want fair play is belangrijk op én naast het veld. Kruip dus op de bank met je laptop en tune in voor vijf topvrouwen die je laten zien hoe je jouw grote dromen waar kunt maken.

16 februari topsporter Ginger de Weert 
Ginger (3e van links op de foto) is 28 jaar, ruim 11 jaar topsporter, speelt softbal in Team NL en heeft ADHD. Ze redde het leven van haar vader door een succesvolle zoekactie via Facebook naar een nier en zette hiernaast Softball against Cancer op. Hierbij komen alle opbrengsten ten goede van het KWF.  

Als topsporter weet Ginger hoe ze alle ballen hoog én in balans moet houden. Na vallen en opstaan, brengt ze haar geleerde lessen op enthousiaste wijze over zodat iedereen hiervan kan leren. 

Meld je aan voor: 'Zo speel jij je eigen spel'
Klinkt het interessant? Meld je dan nu aan. De workshop vindt plaats op dinsdagavond om 20.00 uur. De link naar de registratiepagina is: https://www.acupofambition.nl/abnamro.

Wil je meer weten over Ginger? Kijk dan op haar websiteDe serie online trainingen maken deel uit van De Inhaalslag van ABN AMRO, het programma dat zich richt op gelijke kansen voor iedereen in de hockeysport. Om te beginnen wordt ingezet op de positie en gelijkwaardige behandeling van mannen en vrouwen in de sport. Later zullen initiatieven volgen voor gelijke kansen voor kinderen in achterstandssituaties en mindervalide sporters.