Online training van mediacreatieveling Cathelijne

Zondag 14 februari 2021   |   17:00 - 18:00   |   Extern
Om gelijke kansen voor vrouwen hoog op de clubagenda te zetten, nodigt onze clubsponsor ABN AMRO onze (vrouwelijke) hockeyers, commissieleden en bestuurders uit voor 5 leerzame en inspirerende online trainingen (workshops) van 5 inspirerende vrouwen. 

Met het hockey op een laag pitje krijgen jullie de komende weken een extra dosis inspiratie én motivatie gewoon vanaf thuis. Want fair play is belangrijk op én naast het veld. Kruip dus op de bank met je laptop en tune in voor vijf topvrouwen die je laten zien hoe je jouw grote dromen waar kunt maken.

14 februari mediacreatieveling Cathelijne Blok
Cathelijne (2e van links op de foto) is bedenker en uitvoerder van haar eigen feministisch kunstcollectief TheTittymag. Via dit platform biedt ze met haar team ruimte voor kunst, jong talent en de open discussie over inclusief feminisme door middel van het creatieve. Dit gebeurt online én ook juist offline. Ze laten dit tot uiting komen via diverse creatieve manieren als hun online platform (Thetittymag.com), het femme Instagram museum (Thetittymag), een maandelijkse nieuwsbrief, een eigen fotoboek, hun podcast TittyMag’s Sweet Sixteen, cursussen en maandelijkse inspiratie events (Titty Talks). 

Meld je aan voor: 'Maak je eigen verhaal visueel'
Klinkt het interessant? Meld je dan nu aan. De workshop vindt plaats op zondagmiddag om 17.00 uur. De link naar de registratiepagina is: https://www.acupofambition.nl/abnamro.

Wil je meer weten over Cathelijne? Kijk dan op LinkedIn-profiel of  TheTittyMag.comDe serie online trainingen maken deel uit van De Inhaalslag van ABN AMRO, het programma dat zich richt op gelijke kansen voor iedereen in de hockeysport. Om te beginnen wordt ingezet op de positie en gelijkwaardige behandeling van mannen en vrouwen in de sport. Later zullen initiatieven volgen voor gelijke kansen voor kinderen in achterstandssituaties en mindervalide sporters.