Let's Roll Dag

Zaterdag 26 juni 2021   |   10:00 - 14:00   |   Polluxveld

Op de derde Let’s Roll Dag sluiten we het hockeyseizoen 2020/2021 samen met onze jeugdleden en ouders/verzorgers feestelijk af. 

Tijden per lichting:

10.00 – 11.00 uur        Jongens en Meisjes Jeugd F-tallen en E-zestallen en -achttallen
11.00 – 12.00 uur        Meisjes Jeugd D-elftallen
12.00 – 13.00 uur        Jongens en Meisjes Jeugd C-elftallen
13.00 – 14.00 uur        Jongens en Meisjes Jeugd B-elftallen en A-elftallen

Training/clinic jeugdteams

Alle jeugdteams (t/m de A-jeugd) een training/clinic. Graag zien we iedereen in het Pollux thuistenue op het veld verschijnen.

Ouders en bestuur: kennismaking en (vrijwilligers)taken team/club

Het bestuur gaat met de ouders van de teams om de tafel zitten om de (vrijwilligers)taken rondom het nieuwe team en voor de club te verdelen. Daarnaast zoekt Pollux mensen die zich structureel voor de vereniging willen inzetten, maar ook mensen die af en toe de handen uit de mouwen willen steken. 

Inleveren trainingspakken jongste jeugd

De jongste jeugd levert op deze dag de trainingspakken van onze sponsor Van Zanden Orthodontie in. Aan het begin van het nieuwe seizoen mag de jongste jeugd de trainingspakken (meestal een maat groter) weer ophalen bij Jawa. Jullie krijgen hierover nog informatie van de sponsorcommissie.

Inleveren ballen/keepersspullen

Alle teams worden verzocht de trainingshockeyballen op de club in te leveren. Zo weten we hoeveel hockeyballen er in omloop zijn en kunnen we de ballensets weer compleet maken. Daarnaast is het verzoek aan de jongste-jeugdteams om de keepersspullen in te leveren. Inleveren kan tussen 10 en 14 uur.

De vereniging rekent graag op eenieders aanwezigheid. Ben je echter verhinderd, dan kun je je afmelden via een e-mail bij onze Coördinator Vrijwilligers Max ten Broek, via [email protected]  of tel 06-13322019. Zo weten wij wie er niet aanwezig waren en kunnen we ervoor zorgen dat de relevante informatie ook bij hen terecht komt.