Vereniging_Funkey

Funkey hockey

Sinds het voorjaar van 2017 lopen er elke woensdagmiddag kleine hockeytoppers rond op de velden van Pollux. Niet alleen de F- en de E-jeugd zijn aan het trainen, maar ook 3-/4- en 5-jarigen zijn zich aan het vermaken als voorbereiding op het echte hockey.

Vind jij het leuk om samen op een hockeyveld lekker te bewegen en kan jij niet wachten om te beginnen met hockeyspelletjes? Dan is Funkey Hockey echt iets voor jou!

VMHC Pollux biedt tijdens de funkeytrainingen een afwisselend programma waarin plezier en bewegen centraal staan! Funkey is op verschillende speelse en plezierige manieren kennismaken met sport, spel, samenwerken en hockey. We rennen door een om de hoepels, duwen met stokken ringen voort, rollen en vangen ballen, knotshockeyen en stampen als olifanten of springen als kikkers. Bij sommige oefeningen komt ook de echte hockeystick eraan te pas!

 Na de training drinken we met z’n allen een glaasje siroop in het clubhuis.

Wil jij samen met papa of mama een keertje komen kijken?

Iedere woensdagmiddag (m.u.v. de schoolvakanties) 16.45-17.30 uur (groep 3.5/4 jarigen en groep 5 jarigen)

3 gratis proeflesjes en daarna wordt een contributie gevraagd van €50,-

Locatie: VMHC Pollux, Kooikersweg 4 Vlaardingen

Meld je nu bij Fleur Brouwer aan als proeflid via www.vmhc-pollux.nl en kijk een keertje mee --> Vereniging --> Inschrijfformulier Vragen? Stuur een mailtje naar [email protected]

FUN IN BEWEGEN IS KEY, FUNKEY!