https://www.mobilitycentre.nl/volvo-hockey-clubbonus-pollux-vlaardingen/
 

Wedstrijden quicklinks

Vandaag jarig

Mila Angenent
Evi Bos
terug naar vorige scherm
Contributie 2018-2019
28-9-2018
Vanavond vrijdag 28 september 2018 zijn naar aanleiding van vaststelling van contributiebedragen in de algemene ledenvergadering van 26 september 2018 de contributienota's per email verstuurd naar het in de ledenadministratie geregistreerde emailadres.

Indien je geen factuur hebt ontvangen dan is factuur ook opvraagbaar na inloggen op de website met ledennummer en password, onder keuze bovenaan  [IK] en daarna keuze mijn facturen. Hier zie je openstaande contributiebedrag.
Door vink te zetten voor factuur en te klikken op knop: [verzend factuur] wordt factuur naar in ledenadministratie geregistreerde emailadres gestuurd.
 
Indien je emailadres wilt aanpassen, kan dit via keuze profiel en daarna aanklikken knop bewerk, dan invoer van juiste emailadres en opslaan van wijziging.

Speciaal voor ouders van families met meerdere gezinsleden die lid zijn:
De facturen worden per lid verstuurd naar bij de desbetreffende familieleden geregistreerde emailadressen. Dit kan dus ook alleen het emailadres van je zoon of dochter zijn, als je eigen emailadres niet als tweede emailadres is geregistreerd.
 
Mocht je geen nota ontvangen hebben en met bovenstaande lukt het niet om een kopienota te ontvangen, dan kun je een email sturen naar [email protected] met verzoek om een kopie van de nota onder vermelding van het juiste emailadres op te nemen in de ledenadministratie.
 
Een juiste registratie van emailadres in ledenadministratie is verantwoordelijkheid van ieder lid. Het niet ontvangen van factuur geeft geen recht op uitstel van betaling of niet betaling van de factuur.
 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play