https://www.mobilitycentre.nl/volvo-hockey-clubbonus-pollux-vlaardingen/
 

Wedstrijden quicklinks

Vandaag jarig

Danielle van Osnabrugge
Belle Stuijfzand
terug naar vorige scherm
DRINK GEEN WATER OP POLLUX
13-11-2017
Update 13 november 13.00 uur: Drinkwater in Vlaardingen weer veilig en betrouwbaar
Inwoners van Vlaardingen kunnen het kraanwater weer direct drinken. Koken is niet meer nodig. Diverse metingen tonen aan dat de E.coli-bacterie niet meer aanwezig is en dat de chloordosering heeft gewerkt. De chloorsmaak en -geur verdwijnen nog verder in de loop van deze week.

Dit weekend zijn tientallen watermonsters genomen in heel Vlaardingen, op verschillende dagen en op verschillende momenten. De meetresultaten tonen aan dat de E.coli-bacterie is verdwenen. Dit blijkt uit de uitgebreide analyses van Evides. Iedereen kan het kraanwater weer direct gebruiken om te drinken of eten mee te bereiden.

Verenigingen en volkstuintjes
Alleen bij de manege, scouting, volkstuintjes, Hockeyclub Pollux, Deltasport, Sportclub Victoria '04 aan de Broekpolderweg geldt nog een kookadvies. Deze liggen aan een leiding die volledig is geïsoleerd van de rest van Vlaardingen. Zij worden hier over individueel geïnformeerd.

Uitzonderlijke situatie
Er zijn aanwijzingen dat het is misgegaan bij werkzaamheden aan een grote toevoerleiding naar Vlaardingen. Evides heeft deze leiding inmiddels buiten gebruik genomen. Deze leiding is afgesloten en volledig volgezet met chloor. Evides werkt met uitgebreide hygiëne- en veiligheidsprotocollen en onder strikt toezicht. Deze situatie is daarom zeer uitzonderlijk. Op dit moment krijgt Vlaardingen via een andere leiding haar drinkwater. Evides beseft goed dat deze situatie erg vervelend is voor de inwoners van Vlaardingen. Zij bieden daarom excuses voor het ongemak.
 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play