https://www.mobilitycentre.nl/volvo-hockey-clubbonus-pollux-vlaardingen/
 

Wedstrijden quicklinks

Vandaag jarig

Danielle van Osnabrugge
Belle Stuijfzand
terug naar vorige scherm
Vijf jeugdploegen op (gedeelde) eerste plaats tijdens de winterstop
28-11-2017

Vijf jeugdploegen op (gedeelde) eerste plaats tijdens de winterstop!

 

Bij de junioren hebben meerdere teams een mooie start gemaakt van het seizoen. Nu de winterstop begint, even een overzicht van alle teams.

Jongens A1 draait goed mee in de 3e klasse en staat op een mooie 3e plaats. De uitslagen van de wedstrijden zijn soms verrassend. Voorhout springt er echt uit op de eerste plaats, maar de rest van de teams zijn aardig aan elkaar gewaagd. Voor de jongens van A1 breekt een rustige tijd aan, zij gaan niet de zaal in.

 

Jongens B1 speelt in 1e klasse en doet het daar heel goed. Ze staan op een gedeelde 1e plaats. Na de zaalcompetitie zullen ze hard aan de slag moeten om bovenaan deze poule mee te kunnen blijven draaien. Veel succes mannen!

 

Jongens C1 is ingedeeld in de 3e klasse en draait daar goed mee in de middenmoot. Deze jongens gaat niet in de zaal hockeyen, maar hopelijk blijven ze in de midwinter periode goed aan hun conditie werken zodat ze na de winterstop weer lekker verder kunnen spelen op het veld.

 

Jongens D1 zit na de voorcompetitie ingedeeld in de 2e klasse en heeft deze periode het kampioenschap binnengehaald. Gefeliciteerd mannen!                                          Na de winterstop vindt er voor de D lijn een herindeling plaats, dus wellicht gaan jullie door in de 1e klasse. Maar eerst lekker in de zaal hockeyen.

 

Jongens D2 heeft het in de 3e klasse minder goed getroffen helaas. Vrij sterke tegenstanders zorgden ervoor dat ze helaas als laatste geƫindigd zijn. Maar niet getreurd: ook voor hen een herindeling na de zaalcompetitie. Daardoor zal de 2e helft van de veldcompetitie wellicht een heel ander beeld gaan geven.

 

Dan over naar de meisjeslijn.

 

Om te beginnen met A1. Verrassend ingedeeld in de subtop na een monsterscore in de voorcompetitie in de 2e klasse gehaald te hebben. Maar blijkbaar kunnen de dames dit niveau wel aan, ze staan op de derde plaats, ondanks dat er flink wat blessures zijn binnen het team. Veel succes in de zaal en een goed herstel voor alle geblesseerden.

 

Meisjes A2 doet heel goed in de 2e klasse. Ze staan bovenaan met een prachtig doelsaldo. Gefeliciteerd! Hier geen herindeling, dus na de zaalcompetitie weer hard aan het trainen om dit prachtige resultaat vast te houden.

 

Meisjes A3 speelt in de 4e klasse, maar heeft het niet makkelijk. Als er verloren wordt is het steeds maar net. Geen grote puntenverschillen. En af en toe wordt er ook gewoon een wedstrijd gewonnen!. Deze meisjes gaan ook de zaal in en zullen na de winter vast laten zien dat zij veel bijgeleerd hebben!

 

 

 

 

Meisjes B1 speelt 1e klasse en staat op een mooie gedeelde eerste plaats. Op doelsaldo staan zij zelfs bovenaan. Top gedaan hoor! Hopelijk kunnen jullie ook na de zaal competitie deze positie handhaven. Sterkte ook voor de geblesseerden in dit team, we wensen jullie een spoedig herstel!

 

Meisjes B2 heeft het niet makkelijk in de tweede klasse. Er wordt hard gewerkt door de meisjes, maar steeds lukt het net niet om te winnen. Ook dit team heeft nogal wat geblesseerden wat het natuurlijk extra lastig maakt. Maar vol goede moed gaan zij, na een rustperiode in de winter, het 2e deel van de competitie starten! Zet hem op!

 

Meisjes B3 heeft het ook niet makkelijk in de 4e klasse. Een enkel team springt er echt uit, maar verder zijn de verschillen in de poule niet eens zo heel erg groot. Dus er is een kans om, na de zaalcompetitie, een plaats in de middenmoot te handhaven. Veel succes!

 

Meisjes C1 is ingedeeld in de 1e klasse en doet het daar uitstekend! Ze staan mooi bovenaan, maar voelen wel wat hete adem in de nek van een paar achtervolgers. Hopelijk lukt het hen na de zaalcompetitie om op deze positie te blijven staan! Lekker spelen in de zaal en daarna met goede moed verder op het veld! Succes dames!

 

Ook meisjes C2 heeft mooie resultaten geboekt in de 2e klasse. Ze staan op een mooie 2e plaats. Ook hier staan 3 teams vlak onder hen, wat de strijd in het 2e deel van de competitie extra spannend maakt. Deze meisjes gaan ook de zaal in en zullen hun hockeyvaardigheden zo goed blijven trainen.

 

Meisjes C3 speelt in de 4e klasse en staat keurig in de middenmoot in deze poule. Meer wedstrijden gewonnen dan verloren, dus helemaal top. Deze meisjes gaan in de zaal verder in de winter, zodat zij in maart fit verder kunnen met het 2edeel van de competitie. Succes meisjes C3!

 

Meisjes C4 speelt net als meisjes C3 in de 4e klasse. Ook zij draaien aardig mee in de middenmoot. Hopelijk kunnen zij na een winter in de zaal deze middenmoot positie handhaven. Ook voor jullie veel succes!

 

Meisjes C5 speelt in de 5e klasse en doet het daar heel keurig. Net als de beide teams hiervoor staan zij in de middenmoot. Ook dit team gaat in de winterperiode hun vaardigheden op peil houden in de zaal, waardoor zij met een goede conditie een frisse start kunnen maken op het veld in het voorjaar. Zet hem op meisjes C5!

 

Meisjes D1 speelt in de 2e klasse en staan op een 4e plaats. Ook voor hen komt een herindeling. Waarschijnlijk blijven zij in de 2e klasse, maar de poules worden anders ingedeeld. Spannend dus welke tegenstanders ze in de 2e helft van de competitie gaan krijgen. Maar eerst gaat ook meisjes D1 de zaal in.

 

Meisjes D2 speelt ook in de 2e klasse, maar helaas staan zij onderaan. Na de winterstop worden ze ook heringedeeld en waarschijnlijk gaat MD2 in de 3eklasse spelen. De kans op gewonnen wedstrijden wordt daarmee een stuk groter. Eerst veel succes in de zaal en dan vol goede moed aan de veldcompetitie starten in maart!

 

Meisjes D3 is ingedeeld in de 4e klasse en doet het daar heel aardig. Ze staan op een derde positie in de poule. Benieuwd wat de herindeling gaat brengen voor meisjes D3. Eerst lekker hockeyen in de zaalcompetitie. Daarna volgt in maart een nieuwe poule in waarschijnlijk dezelfde klasse. Spannend voor meisjes D3.

 

En als laatste jeugdteam hebben we meisjes D4. Zij spelen ook in de 4eklasse en doen het eveneens heel goed. Ze staan ook op een mooie 3eplaats in de poule. Maar ook zij worden na de winterstop heringedeeld waardoor er weer nieuwe kansen ontstaan met een nieuwe poule. Heel veel succes in de zaal!

 

Al met al prachtige resultaten van de Pollux jeugdteams in de eerste helft van dit seizoen!

 

De TC wenst iedereen veel succes en plezier in de zaal competitie!

En een goed herstel voor alle geblesseerden!


 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play