https://www.mobilitycentre.nl/volvo-hockey-clubbonus-pollux-vlaardingen/
 

Wedstrijden quicklinks

Vandaag jarig

Danielle van Osnabrugge
Belle Stuijfzand
terug naar vorige scherm
Gezond en fit bewegen - van der Kamp en Hamming
6-3-2018

Manueletherapie, Fysiotherapie, Dry Needling, Hypnotherapie
.............HW van der Kamp JP Hamming..............
Burg. Verkadesingel 23 3135KX Vlaardingen

[email protected]

www.vanderkamp-hamming.nl

 De praktijk voor Manueletherapie en Fysiotherapie bestaat al meer dan 30 jaar in Vlaardingen. Van begin af aan heeft de praktijk veel affiniteit met sport en beweging. Hockeyblessures hebben onze speciale aandacht. Dit komt omdat Henk Willem van der Kamp vanaf zijn negende al bij Pollux hockeyde, waarvan vele jaren in Heren 1. Daarnaast heeft Henk Willem het Nederlands Dames- en Herenhockeyteam begeleid. Onder andere Olympische spelen Seoul en Londen. Pieter Hamming heeft zijn hockey verleden in het Noorden liggen en is momenteel nog keeper van een bedrijfshockeyteam.

Vincent van Dorp werkt nu ook in de praktijk. Vincent is een jonge enthousiaste fysiotherapeut bij wie de patiënt centraal staat. Door de klacht en de persoon te analyseren, probeert hij samen met de patiënt tot een persoonlijk therapieplan te komen. Waarbij terugkeren op het oude sportniveau en het voorkomen van blessures centraal staan.

Vincent is een geboren Vlaardinger, met veel passie voor sport. Sinds jongs af aan voetbalt hij in de regio met uitstapjes naar Betaald Voetbal Organisaties als ADO Den Haag en Feyenoord. Momenteel speelt Vincent voor het Vlaardingse VV Zwaluwen.

De combinatie van bewegen en mensen helpen geeft ons goede energie en houd ons gemotiveerd om te blijven ontwikkelen in ons vak.

Met veel plezier helpen we de speelsters en spelers, jong en oud, bij Pollux om blessures te voorkomen en optimaal te laten genezen.

Voor nu: Een warming up helpt echt om de kans op een blessure te verminderen.

 

Sportieve groet,
Vincent, Pieter en Henk Willem
Praktijk voor Manueletherapie en Fysiotherapie

tel: 4347005
www.vanderkamp-hamming.nl
e-mail:[email protected]

 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play