Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 5 mei 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis Meisjes 6F1 HV Victoria MF4
terug naar vorige scherm
16 t/m 18 juli een gaaf hockeykamp op VMHC Pollux!
27-3-2018

Start jouw zomervakantie op VMHC Pollux!
Van 16 t/m 18 juli organiseert Hockeykampen.nl een gaaf hockeykamp op VMHC Pollux!

Wat kan je verwachten?
Samen met jou gaan wij een groot feest neerzetten met hockeytips en tricks, een nieuw thema (nog even geheim), de tofste begeleiding en als klapper een clinic van een topspeler.

Naast een geweldig hockeyavontuur, verzorgen wij tijdens dit kamp een sportieve lunch en lekkere tussendoortjes voor de nodige sportenergie. Kom jij dit avontuur samen met ons beleven?

Maak kennis met Hockeykampen.nl tijdens de Oranjedag
Het wordt een dag vol plezier, leren, heel veel hockey en nog meer oranje.. 🔸 Natuurlijk komen er ook Hoofdklassespelers en -speelsters een clinic geven.
Ben jij een fanatiek hockeyer, ben je tussen de 6 en de 13 jaar oud en wil jij graag de dag van je leven beleven. Meld je dan zo snel mogelijk aan voor de Oranjedag !

Het unieke Hockeykampen.nl sportshirt!
Dit jaar krijg jij een gaaf hockeyshirt bij het hockeykamp op VMHC Pollux. Na het succes van 2017 waarbij iedereen een grote oranje Hockeyploeg vormden, gaan we ook in 2018 voor dit geweldige gevoel. In het nieuwe Indian Maharadja-shirt gaan we samen met jou knallen op de hockeyvelden.

Voor wie is het?
Dit hockeykamp wordt georganiseerd voor alle hockeyers tussen de 6 en 14 jaar. Waarbij niveau geen rol speelt, iedereen is welkom! Wij delen de groepjes in op leeftijd en niveau, dat is wel zo leuk. Dus kom samen met vriendjes en vriendinnetjes en start je zomervakantie op de club.

Prijs normaal: € 199,-
Prijs tot 1 april: € 169,-

Aanmelden: www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-vmhc-pollux/ 
Neem eens kijkje bij de foto’s op www.hockeykampen.nl/ voor een sfeerimpressie van de voorgaande edities!

Andere hockeyavonturen?!
Naast de Hockeykampen organiseert Hockeykampen.nl ook diverse specials; zo is het Barcelona Hockeykamp er van 5 t/m 13 augustus 2018. Het Hockey & Beachkamp op HBS Bloemendaal van 13 t/m 16 augustus en het Hockey Adventure Camp op Schaerweijde van 16 t/m 18 juli 2018. Meer informatie over deze kampen is te vinden op de website.

Met sportieve hockeygroet,

Hockeykampen.nl

 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play