terug naar vorige scherm
16 t/m 18 juli een gaaf hockeykamp op VMHC Pollux!
11-5-2018

Hebben wij jou afgelopen vrijdag in de meivakantie gezien tijdens de Oranjedag op Pollux óf heb jij deze geweldige dag gemist? Vind jij het dan wellicht leuk om ook je zomervakantie te beginnen op jouw hockeyvereniging? Deze zomer kan dat, namelijk van 16 t/m 18 juli. Tijdens deze dagen organiseert Hockeykampen.nl in samenwerking met de trainers van Pollux een super gaaf hockeykamp bij ons op de vereniging!

Wat kan je allemaal verwachten? Samen met jou gaan de trainers van Hockeykampen.nl en de trainers van Pollux een groot feest neerzetten met hockeytips en tricks, een nieuw thema (nog even geheim), de tofste begeleiding en als klapper een clinic van een topspeler.

Naast een geweldig hockeyavontuur, wordt er tijdens dit kamp gezorgd voor een sportieve lunch en lekkere tussendoortjes voor de nodige sportenergie

Dit jaar krijg jij een gaaf hockeyshirt bij het hockeykamp op Pollux. Na het succes van 2017 waarbij iedereen een grote oranje Hockeyploeg vormden, gaan we ook in 2018 voor dit geweldige gevoel. In het nieuwe Indian Maharadja-shirt gaan we samen met jou knallen op de hockeyvelden.

Dit hockeykamp wordt georganiseerd voor alle hockeyers tussen de 6 en 14 jaar. Waarbij niveau geen rol speelt, iedereen is welkom! Wij delen de groepjes in op leeftijd en niveau, dat is wel zo leuk. Dus kom samen met vriendjes en vriendinnetjes en start je zomervakantie op jouw club.

Kosten voor dit driedaagse kamp zijn € 199,-
Prijs tot 1 juni: € 179,-
Kom met 2 of meer vriendjes en krijg een super leuke korting! Zijn jullie namelijk met minimaal 3 dan krijgen jullie allemaal €10,- extra korting! Super toch? Gebruik hiervoor de code ‘’VMHCPollux10’’!

Aanmelden kan via www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-vmhc-pollux/

Neem eens kijkje bij de foto’s op www.hockeykampen.nl/ voor een sfeerimpressie van de voorgaande edities!

Met sportieve hockeygroet,
Hockeykampen.nl

 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play