https://www.mobilitycentre.nl/volvo-hockey-clubbonus-pollux-vlaardingen/
 

Wedstrijden quicklinks

Vandaag jarig

Abel Kemp
Chris Krijthe
terug naar vorige scherm
Mooie afsluiting eerste helft van de veldcompetitie.
25-11-2018

De eerste helft van de competitie zit er al weer op. De laatste weekenden waren erg fris, dus tijd om de zaal in te gaan!

Jongens A1 heeft het netjes gedaan, staat in de middenmoot van de poule. Maar de standen liggen erg dicht bij elkaar, dus er is nog heel veel mogelijk. Na de zaal gaan JA1 weer verder met deze poule.

Jongens B1 staat ook in de middenmoot van de poule. In deze poule zijn de verschillen wel wat groter, maar ook zij gaan na de winterstop gewoon door met deze indeling. Alles is dus nog mogelijk.

Jongens C1 is derde geworden in de poule. Keurig heren!! Na de winterstop komt er een herindeling en wordt dit grote team gesplitst en gaan ze verder in een nieuwe poule als JC1 en JC2.
Heel veel succes na de herindeling!

Meisjes A1 heeft een spannende competitie. Veel gelijkwaardige teams in de poule. Momenteel staat MA1 op een mooie tweede plek. Zij gaan na de zaal door in deze poule. Alles is dus nog mogelijk.

Meisjes A2 is misschien te hoog ingedeeld. Zij hebben helaas nog niets gewonnen. Maar ook zij blijven in dezelfde poule, dus wie weet na de winterstop. Goed trainen in de zaal en vol er tegenaan na de zaalcompetitie.

Meisjes B1 staat ook op een mooie tweede plaats in de poule. Top gedaan hoor! Ook zij gaan door in dezelfde poule dus ga zo door dames!! Succes na de zaalcompetitie!!

Meisjes B2 staat ook op een tweede plaats. Maar zij spelen aanstaande zaterdag nog een wedstrijd, dus eindigen op een eerste plaats is nog mogelijk. Deze poule blijft ook hetzelfde na de zaalcompetitie.

Meisjes B3 moet ook aanstaande zaterdag nog een wedstrijd spelen. Zij staan nu in de middenmoot van de poule, maar de teams boven hen hebben geen wedstrijd meer. Zet hem op zaterdag, dan kunnen er nog wat punten bij komen.

Meisjes C1 heeft een heeft een mooie competitie gespeeld. Zij zijn bovenaan geëindigd. Gefeliciteerd meisjes, super gedaan. Na de zaal worden de poules opnieuw ingedeeld en zal MC1 waarschijnlijk in een hogere klassen worden ingedeeld.

Meisjes C2 is ook als eerste geëindigd! Gefeliciteerd!! Top gedaan. Ook jullie worden heringedeeld dus na de winterstop worden de wedstrijden waarschijnlijk wat spannender!

Meisjes C3 is geëindigd op een mooie tweede plaats. Ook super gedaan! Ook voor jullie komt er een herindeling, dus nog spannend in welke poule MC3 wordt ingedeeld.

Meisjes C4 is op een vijfde plaats geëindigd. Gelukkig worden ook zij heringedeeld zodat zij na de winterstop waarschijnlijk een makkelijker poule krijgen.

Meisjes C5 is ook eerste geworden in de poule. Super gedaan en gefeliciteerd! Zij worden na de winterstop ook in een hogere klasse ingedeeld. Spannend hoe de poules er dan uit gaan zien.

Meisjes D1 heeft ook een spannende competitie gespeeld en eindigt voorlopig op een mooie derde plaats. Maar aanstaande zaterdag speelt MD1 nog een wedstrijd. Ze kunnen nog een plekje stijgen. Na de zaal periode vindt er voor de D ook een herindeling plaats. Afwachten nog even in welke poule MD1 ingedeeld gaat worden.

Meisjes D2 is laatste geworden. Gelukkig is er de herindeling waardoor MD2 na de winterstop in een andere poule ingedeeld gaat worden. Hopelijk worden er dan iets meer wedstrijden gewonnen. Succes nog komende zaterdag, want dan heeft MD2 nog een wedstrijd.

Meisjes D3 is eerste geworden in de poule. Top gedaan en gefeliciteerd! Hoewel nog niet alle teams alle wedstrijden hebben gespeeld, kunnen ze niet meer ingehaald worden. Spannend hoe de poule indeling er na de winterstop uit gaat zien.

Meisjes D4 is geëindigd in de middenmoot van de poule. Keurig gedaan MD4! Voor jullie komt er ook een herindeling aan, dus nog even afwachten hoe de nieuwe poule er uit gaat zien.

Maar na deze mooie (tussen)standen in de veldcompetitie gaan we over 2 weken de zaal in. Heel veel succes allemaal!

 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play