https://www.mobilitycentre.nl/volvo-hockey-clubbonus-pollux-vlaardingen/
 

Wedstrijden quicklinks

Vandaag jarig

Neil Trooster
Lieke Verwater
terug naar vorige scherm
Belangrijke wijziging! Herzien trainingsschema Zaal
16-12-2018
Nu dat de wedstrijddagen voor alle teams bekend zijn, blijkt dat de indeling voor de zaaltraining niet aansluit bij de periode waarin er wedstrijden worden gespeeld. 
Daarom is er een nieuw trainingsschema gemaakt. In dit schema zijn ook weer minimaal 3 trainingsmogelijkheden per team, zoveel als mogelijk aansluitend bij de wedstrijddagen. 


Je vindt het schema in de bijlage. Er zijn 3 pagina's, 
pagina 1 zijn de trainingsweken en data
pagina 2 zijn de weken waarin de teams wedstrijden spelen
pagina 3 is het nieuwe trainingsschema

In de kerstvakantie zijn geen trainingen gepland maar de zaal is wel beschikbaar. Er kan dus extra getraind worden door teams die dit willen. Maak hiervoor een afspraak met Michael Strooband.

De balken zijn inmiddels in de zaal aanwezig. Het eerste team wat traint legt de balken neer, het laatste team ruimt de balken op. Er is ook een tas met zaalballen aanwezig waarmee getraind kan worden. Graag de tas met ballen bij de balken laten zodat er altijd voldoende trainingsballen aanwezig zijn.

Let Op! Er zijn 2 nooduitgangen waar alarm op zit. Deze deuren mogen uitsluitend worden geopend bij brand. In alle andere gevallen gaat het alarm, komt er beveiliging en volgt er een boete! 


Bijlage: Herzien Trainingsschema zaal 2018 - 2019(1).pdf
 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play