https://www.mobilitycentre.nl/volvo-hockey-clubbonus-pollux-vlaardingen/
 

Wedstrijden quicklinks

Vandaag jarig

Jurre Slot
Monique Strooband
terug naar vorige scherm
Aanstaande zondag start de Pollux Sunday hockeyschool!
6-3-2019

šŸ’„POLLUX SUNDAY HOCKEYSCHOOLšŸ’„


Beste (ouders van de) jongste jeugd van VMHC Pollux,


De tweede helft van de competitie gaat dit weekend weer beginnen en daarmee starten we ook weer de Pollux Sunday Hockeyschool!


Op de zondagen dat Dames 1 en Heren 1 thuisspelen zullen deze extra trainingen plaatsvinden. De trainingen zullen onder begeleiding staan van spelers uit Dames 1 en/of Heren 1. As zondag is de eerste thuiswedstrijd voor beide teams, dus dan zal ook meteen de eerste training zijn.


Met deze trainingen willen we onze huidige jongste jeugd individueel nog meer bijbrengen op jongere leeftijd. De trainingen staan vooral in het teken van het verbeteren van techniek.


De trainingen zijn zowel voor onze huidige jongste jeugd als voor nieuwsgierige kids tussen de 6 en 10 jaar. Dus zit je op woensdagmiddag nog op een andere sport, maar wil je al wel kennis leren maken met hockey? Dan is de zondagochtend training van een uitgelezen mogelijkheid om eens te kijken of hockey ook de gezelligste en leukste teamsport voor jou is.Deze trainingen zijn geheel vrijblijvend, aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Het enige wat je nodig hebt, behalve sportkleding, is een bitje. Deze zijn eventueel verkrijgbaar achter de bar! Heb je nog geen hockeystick? Geen probleem, wij hebben er 1 voor je te leen!LET OP. In verband met de verschillende speeltijden van Dames 1 en Heren 1 zal de tijd van de trainingen verschillen. Zie onderstaand programma.


Zondag 10 maart 10.00u-11.00u


Zondag 24 maart 10.00u-11.00u


Zondag 7 april 11.00u-12.00u


Zondag 12 mei 11.00u-12.00u


Zondag 26 mei 11.00u-12.00u


Graag zien we je aankomende zondag!!!

 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play