https://www.mobilitycentre.nl/volvo-hockey-clubbonus-pollux-vlaardingen/
 

Wedstrijden quicklinks

Vandaag jarig

Abel Kemp
Chris Krijthe
terug naar vorige scherm
22 tot en met 24 juli Hockeykamp op VMHC Pollux!
15-3-2019

Kom in de zomer hockeyen op VMHC Pollux!

In de zomervakantie (22 t/m 24 julikomt Hockeykampen.nl weer naar VMHC Pollux voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende de week voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje!!

Daarnaast komt er een topspeler een clinic geven! Deze zal jou de special tips en tricks geven om nog beter te worden. Ook dit jaar weer krijg je een gratis Hockeykampen.nl-sportshirt van The Indian Maharadja.

Wil je met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen? Wel zo gezellig natuurlijk! Dat is geen probleem. Bij de aanmelding kan je opgeven met wie jij in het groepje wil en dan gaan wij dat voor jou regelen.

Meer informatie of aanmelden? Bekijkwww.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-vmhc-pollux/

 

Prijs tot 1 april: €179

Prijs vanaf 1 april: €189

 

Kom jij ook met Hemelvaart?

Naast het hockeykamp in de zomer organiseren wij een Oranjedag op VMHC Pollux tijdens Hemelvaart! Op donderdag 30 mei kan jij alvast een voorproefje meemaken op het zomerkamp door in de vakantie lekker te komen trainen en daar gelijk maar liefst 2 clinics krijgen van onze toppers. Dit wil jij niet missen! Check snel www.hockeykampen.nl/kalender/oranjedag-vmhc-pollux/voor meer informatie of om je gelijk aan te melden!

Liever een kamp met overnachting of een echt hockeyavontuur?

Naast de Hockeykampen organiseert Hockeykampen.nl ook diverse specials; zo is het Barcelona Hockeykamp er van 2 t/m 10 augustus. Het Hockey & Beachkamp op HBS Bloemendaalvan 12 t/m 15 augustus en op HC Walcheren van 8 t/m 11 juli. Meer informatie over deze kampen is te vinden op de website.

Wil jij niets missen?

Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook en Instagram. Blijf daarnaast van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenissentijdens de kampen via www.facebook.com/Hockeykampen.nlen www.instagram.com/hockeykampen_nl.

 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play