https://www.mobilitycentre.nl/volvo-hockey-clubbonus-pollux-vlaardingen/
 

Wedstrijden quicklinks

Vandaag jarig

Neil Trooster
Lieke Verwater
terug naar vorige scherm
Zondag 1 september a.s. Let’s Roll Dag voor alle jeugdteams!
8-5-2019
Zondag 1 september a.s. Let’s Roll Dag voor alle jeugdteams!💪🏻

Nieuw bij Pollux: de Let’s Roll Dag.

Zondag 1 september gaan alle nieuwe jeugdteams (tot en met de A junioren) met elkaar kennismaken ter voorbereiding op het nieuwe hockeyseizoen dat na de zomer start.

De teams krijgen een eerste training en er wordt een leuke teamfoto gemaakt. Ondertussen komen de ouders en mensen vanuit Pollux samen om de vrijwilligerstaken rondom het team en voor de club te verdelen. De jongste jeugd kan op deze dag ook gelijk de trainingspakken van onze sponsor Van Zanden Orthodontie Vlaardingen/Maassluis inleveren. 

Naast de kennismaking met het nieuwe team, is een evenzo belangrijk doel van deze dag u als ouder te betrekken bij onze club. In tegenstelling tot een bedrijf waar je een dienst koopt, is Pollux een vereniging die we gezamenlijk in stand houden. Hiervoor is een grote groep actieve leden en ouders nodig. Of het nu gaat om blad blazen, de ontvangst van nieuwe jongste-jeugdleden, het begeleiden van beginnende scheidsrechters of het ondersteunen van jeugdleden die bardiensten draaien, vele handen maken licht werk!

Begin augustus ontvangt u persoonlijk een uitnodiging voor deze dag met hierin verdere informatie.

Tot 1 september a.s.

Het bestuur van VMHC Pollux
 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play