Wedstrijden quicklinks

Vandaag jarig

Pam van Beek
Tim van Ewijk
Sanne van Ewijk
Milena Roeland
terug naar vorige scherm
Kampioenen in de jeugd!!
26-5-2019

Kampioenen in de jeugd !!

Het einde van het seizoen is aangebroken voor de A en B lijn van de junioren. Zaterdag werd de laatste wedstrijd gespeeld.

Een groot aantal teams in de A en B zijn geëindigd op een mooie tweede of derde plek in de poule. Mooie prestaties voor deze teams!

Daarnaast zijn er teams die in de voorcompetitie erg goed gepresteerd hebben en daardoor vrij hoog zijn ingedeeld. Deze teams hebben een pittig seizoen gehad en er alles aan gedaan. Helaas zijn zij niet zo hoog geëindigd in hun poule.

Bijna alle C en D teams hebben nog 1 wedstrijd te gaan maar daar zijn nu al een aantal kampioenen: MC2 en MC4.

MC2 kan sowieso niet meer ingehaald worden door nummer 2! Gefeliciteerd speelsters en begeleiding: een heel mooie prestatie.

Ook MC4 wordt zeker kampioen. Ook zij kunnen niet meer ingehaald worden. Ook felicitaties voor de speelsters en begeleiding van MC4.

Daarnaast kunnen aanstaande zaterdag ook MC1, MD1, MD2 en MD3 kampioen worden. Erg spannend dus en heel veel succes gewenst!

De andere teams zijn geëindigd op een mooie plek in de middenmoot.

Kortom een mooi seizoen voor de jeugdteams. Wellicht zijn er een teams die nog een toernooi spelen in de komende weken. Veel plezier daar en hopelijk mooi weer.

De TC gaat in de komende weken weer druk aan de slag met de indeling voor het nieuwe seizoen. Eind juni zijn alle teams voor het nieuwe seizoen weer bekend.

Wij wensen jullie nog een goede wedstrijd en gezellige toernooien en daarna een heel mooie, warme zomer!

 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors

 

 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play