https://www.mobilitycentre.nl/volvo-hockey-clubbonus-pollux-vlaardingen/
 

Wedstrijden quicklinks

Vandaag jarig

Kelsey Huis in 't Veld
Jente Jansen
Gijs ten Kate
terug naar vorige scherm
Bericht van het bestuur n.a.v. explosie in Vlaardingen
6-7-2019
Vlaardingen, 6 juli 2019

Geachte Pollux-leden en ouder(s)/verzorger(s),
 
Gisteren is Vlaardingen opgeschrikt door een verschrikkelijk bericht. Er is een explosie geweest in een woning in Vlaardingen met dodelijke slachtoffers tot gevolg. Het betreft de woning van een van onze jeugdleden, die op het moment van de explosie op school zat. De politie is nu bezig met het onderzoek, maar kan nog geen zekerheid over de identiteit van de slachtoffers geven. Dat is de reden dat men terughoudend is in het geven van informatie. 

Vanzelfsprekend gaat onze zorg en medeleven uit naar ons getroffen jeugdlid, maar ook naar haar teamleden en alle andere betrokkenen. 

Wij kunnen ons voorstellen dat dit verdrietige nieuws vragen en emoties oproept bij u, uw zoon/dochter. Wij vragen u om hier aandacht voor te hebben. Als u of uw zoon/dochter behoefte heeft aan emotionele ondersteuning, kunt u hiervoor 24 uur per dag contact opnemen met specialisten van het Centrum voor Dienstverlening. Het Centrum voor Dienstverlening is bereikbaar op telefoonnummer 088 - 357 10 10. U vraagt dan naar de CVD Crisisdienst. 

Wij begrijpen dat u, net als wij, naar aanleiding van dit bericht nog vragen kunt hebben. Helaas hebben wij op dit moment niet meer informatie.  

Mochten wij nadere relevante informatie hebben, dan zullen wij u daarover informeren. 

Laten wij als vereniging rondom ons getroffen jeugdlid staan, nu en in de moeilijke tijd die komen gaat.

Namens het bestuur,
Adka van Osnabrugge
voorzitter


 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play