Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 4 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 16 november 2019
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis J3F1 Schoonhovense MHC JF1
08:30 Thuis M3F1 HC De IJssel MF2
08:45 Thuis M6E3 MHV Forcial M6E2
09:25 Thuis M8E2 V.M.H.C. CARTOUCHE M8E4
terug naar vorige scherm
Pollux pas na de zomerstop weer toegankelijk
16-7-2019

Helaas kan tot op heden nog geen rapport worden verstrekt vanuit de Gemeente Vlaardingen aan de hand waarvan kan worden besloten of het terrein van Pollux weer begaanbaar is. Richtlijnen opgesteld door RIVM blijken vooralsnog te vrijblijvend. De GGD heeft ons echter gisteren een ‘NO GO’ advies gegeven.

Het risico is te groot om een evenement zoals onder andere het hockeykamp dat gepland stond in de week van 22 juli, maar ook de trainingen, doorgang te laten vinden. Zoals u ook in de landelijke media heeft kunnen meekrijgen, heeft de plaag een excessieve groei doorstaan.

Ondanks het feit dat de gemeente een verdelgingsbedrijf heeft ingeschakeld dat twee keer is geweest om processierupsnesten weg te zuigen, kunnen de resten (haartjes) hiervan nog steeds hinderlijke gevolgen opleveren voor u en/of uw kinderen. Een herstelperiode van minimaal 2 weken is dan eerder regel dan uitzondering.

Afgaande op het advies van de GGD en de mogelijke gevolgen voor onze leden en ouders, lijkt het ons, als bestuur, zo vlak voor de zomervakantie niet verstandig onze leden hieraan bloot te stellen.

Wij zullen, als club, volgend jaar de plaag proberen te voorkomen door het nemen van preventieve maatregelen.

Het spijt ons u niet eerder en beter te hebben kunnen informeren. Wij hebben ons uiterste best gedaan om de club weer open te stellen.

Na de zomerstop zal de club weer toegankelijk zijn. Het betreden van het terrein voor die tijd is op eigen risico van eenieder die 18 jaar of ouder is.

Vooralsnog wensen wij u een fijne vakantie toe.

Namens het bestuur,

Marc Lunet
Voorzitter Accommodatiecommissie

 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play