Wedstrijden quicklinks

Vandaag jarig

Guydon Rauf
terug naar vorige scherm
Bestuursberichten
31-1-2020
Beste leden,

Vanuit het bestuur willen we graag jullie aandacht vragen voor een aantal zaken:

Bespeelbaarheid velden
Onze velden 1 en 2 zijn helaas nog niet bespeelbaar. Er wordt met man en macht gewerkt om deze velden zo snel mogelijk in de juiste conditie te krijgen en we moeten wachten op het groene licht van de KNHB. Met een voorziene vorstperiode kan het water op veld 1 nog niet aangesloten worden.

Dit betekent voor nu dat alleen veld 3 bespeelbaar is voor veldtrainingen ter voorbereiding op de tweede helft van het veldseizoen. We vragen jullie begrip en medewerking en houden jullie op de hoogte van de situatie.

Trainingspakken
Het succes van de nieuwe trainingspakken van Indian Maharadja is enorm. Wat mooi om te zien dat bijna alle teams voorzien zijn. Voor de paar teams die nog geen pakken hebben, zien we uiteraard ook nog graag sponsoren opstaan. De Sponsoring Commissie legt graag uit hoe dit kan en wat de voorwaarden zijn.

Opvallen als scheidsrechter
Voor de scheidsrechters hebben we speciale en opvallende jasjes van Jumbo. Deze hangen in het clubhuis. Met deze jasjes val je op bij de spelers en het publiek. Deze jasjes zijn verplicht, maar worden nog niet altijd gedragen. Laten we met elkaar alert zijn!

Veel plezier in de zaal!

Het bestuur van VMHC Pollux

 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors

 

 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play