terug naar vorige scherm
Jumbo en Techniclima airconditioning acties voor Pollux leden
5-5-2020
JUMBO Hans Wuijts
In verband met het coronavirus heeft JUMBO Hans Wuijts twee leuke acties voor Pollux leden en haar sponsors.

Kassabonnen actie
JUMBO Hans Wuijts geeft waardebonnen uit voor 10% korting op je boodschappen, indien je een aankoop doet bij één van onze sponsors (met een maximum van € 250 - > waardebon max € 25).

Bijvoorbeeld: Als je een aankoop doet bij een sponsor van € 150, dan krijg je een waardebon van JUMBO ter waarde van € 15.

Om een waardebon te krijgen moet je de bonnetjes van je aankoop bewaren en voor 5 juni 2020 inleveren in een envelop, voorzien van je naam, telefoonnummer en e-mailadres bij Peter Helderop, Gustav Stresemannring 10, 3137 DL Vlaardingen.

Deze actie gaat per direct in en is voorlopig tot 31 mei 2020.

Diensten actie
JUMBO Hans Wuijts doneert € 10 euro per Pollux-lid die gebruik maakt van de diensten van één van onze sponsors aan Pollux. Dit betreft de diensten van de sponsors: Fysiotherapiepraktijk Van der Kamp, rijschool Marcel Dijk, praktijk Huis/Voet Renee Helderop, RedFoxBlue, MondhygiĆ«niste Marloes Buskens, Lassooij en Partners, Koch Interim, Logopediepraktijk Peter Helderop en Orthodontiepraktijk van Zanden. Je kunt je naam opgeven en zeggen dat je van Pollux bent.

Techniclima Airconditioning
De toffe actie van de Jumbo heeft ook andere sponsoren geenthousiasmeerd. Zo krijgen alleen Pollux leden 10% korting op de offerte van een airco bij Techniclima airconditioning! Techniclima airconditioning neemt contact op met de sponsorcommissie om het lidmaatschap na te trekken. 

Met sportieve groet,

Desiree de Jong, voorzitter
Sponsorcommissie VMHC Pollux
 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play