terug naar vorige scherm
Bestuursberichten
18-5-2020
Beste allemaal,

We kijken met tevredenheid terug op de afgelopen week waarin alle teams weer aan het trainen waren volgens het aangepaste trainingsschema. We hebben veel 'gele hesjes' gezien. En dan niet zoals de protestbeweging in Frankrijk of bij mensen met pech langs de weg, maar gedragen door onze ‘coronaverantwoordelijken’ per team.

Het is belangrijk dat iedereen zich aan de regels blijft houden: alle leden en alle teams, maar ook de ouders. Dus: hou 1,5 meter afstand, volg de looproutes en zorg er vooral ook buiten de hekken voor dat er geen sprake kan zijn van samenscholing (meer dan 3 personen bij elkaar staand). Zoals in alle media valt te lezen, riskeer je als je deze regels niet naleeft een boete van €400,- per persoon en een ‘aantekening’ (zogezegd ‘strafblad’). 

We hebben afgelopen week ZEER regelmatig handhavers zien langsrijden. Dus ouders: zet je kinderen af en kom ze na afloop weer ophalen in plaats van op de parkeerplaats te blijven wachten. En laten we er zo met z’n allen voor zorgen dat zowel de jeugd als de volwassenen kunnen BLIJVEN hockeyen!

Dan nog een update over wat er verder binnen de club speelt:
  • De Jongste Jeugd Dag is inmiddels definitief afgelast vanuit de KNHB.
  • De selectietrainingen voor de senioren zijn inmiddels begonnen, zij het in aangepaste vorm vanwege corona.
  • De Technische Commissie is hard bezig met het samenstellen van de nieuwe teams in de jeugd.
  • Komende week hebben we met een aantal mensen weer een gesprek met de gemeente Vlaardingen over de verbouwing van de kleedkamers en met name de financiële consequenties daarvan. We houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte als er iets te melden valt.
  • En we hebben alle actuele corona-informatie die onze club betreft op een speciale coronawebpagina staan. Hou deze in de gaten en kijk er ook nog eens op als je niet meer precies weet waar je je aan moet houden.

We wensen jullie een mooie, sportieve en vooral gezonde week toe.

Namens het bestuur van VMHC Pollux,

Adka van Osnabrugge, voorzitter

 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play