Wedstrijden quicklinks

Vandaag jarig

Tooske van Doorn
terug naar vorige scherm
Thijs zoekt teamgenootjes voor JD1!
12-6-2020

Hoi, ik ben Thijs Maurits (helemaal links op het hekje) en in juli word ik 10. Ik ben de keeper van J8E1. Volgend jaar ga ik keepen in JD1, dan spelen we met zijn elven op een heel veld. Daar heb ik heel veel zin in.

Ik vind πŸ‘ hockey heel gaaf, want ik vind het leuk om tegen de bal te meppen en in het doel ballen tegen te houden. Ook vind ik het fijn om buiten te sporten en samen met de andere jongens dingen te doen. Ik wil graag een keer met ze naar de Efteling!

Ik πŸ”Ž zoek teamgenootjes voor JD1 (10-11 jaar)
Willen jullie (lees, alle Pollux leden) ons hierbij alsjeblieft πŸ™helpen? Vraag je buurjongens, vriendjes of klasgenootjes (van je kinderen )of ze een paar keer met ons mee willen trainen. Onze trainer, Jelle, vindt dat πŸ‘πŸ‘. We trainen nog tot en met 15 juli door.

Jongens die voor 1 augustus lid worden en nog niet eerder lid zijn geweest van Pollux krijgen eenmalig 50% korting op de jaarcontributie.

βœ‰οΈ Stuur een mailtje naar onze trainer, Jelle Isendoorn ([email protected]) als je een keertje mee wil trainen en stuur een mailtje naar Erik-Jan Helderop ([email protected]) als je lid wil worden.

Groetjes,

Thijs Maurits
Keeper JD1 van VMHC Pollux
 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors

 

 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play