Wedstrijden quicklinks

Vandaag jarig

Tooske van Doorn
terug naar vorige scherm
Afsluitende team-bbq's op Pollux
16-6-2020
Aan alle teams,

Het afscheid van het team waarin jullie het afgelopen seizoen, 2019-2020, hebben gespeeld willen jullie uiteraard met elkaar op een mooie wijze vieren.

Vanaf 1 juli mogen de sportclubs weer open. Pollux biedt jullie als teams de mogelijkheid om te komen barbecueën op de club vanaf die datum. We willen in principe Pollux hiervoor open stellen in de eerste 2 weekenden van juli op vrijdag of zaterdag.

Het clubhuis is open en het enige wat Pollux vraagt, is dat jullie de drank afnemen van de club. Dus geen eigen drank meenemen. Pollux zorgt dat er iemand achter de bar staat.

Eten, bordjes/bestek en alle BBQ benodigdheden regel je zelf als team*. Er staan BBQ’s op Pollux, die gebruikt kunnen worden, we vragen hiervoor 20 euro borg, als de BBQ weer netjes schoon is, krijg je je borg terug. Koop je spullen 1 dag van tevoren in, als het onverhoopt heel slecht weer is, kunnen we samen de BBQ annuleren. Koop bij voorkeur bij onze sponsors Jumbo en/of Poelier Jaap Westbroek.

We proberen meerdere teams tegelijkertijd hun afscheid te laten vieren, maar wel op ruime afstand van elkaar zodat het mogelijk is 1,5 meter afstand van elkaar in acht te nemen. Er is wel een maximum van 3 teams per avond. In elk team is het verplicht dat er een coronaverantwoordelijke aanwezig is die let op de coronaregels en die we van tevoren met elkaar zullen doornemen. Op dit moment zijn die nog niet bekend.

Dus schrijf je in als team door een mail te sturen naar [email protected]. Geef je voorkeursdatum en tijdstip op en het aantal personen (onder en boven de 18). Samen kijken we hoe we alle teams, die dit willen, kunnen inplannen in de eerste weekenden van juli.

Groetjes,

De Barcommissie van VMHC Pollux

* Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving waarin gesproken werd over compleet verzorgde barbecuepakketten te verkrijgen via de barcommissie.

 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors

 

 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play