Schoonheidssalon Beauty & Balance, met aandacht voor het uiterlijk én innerlijk!

Nieuws Sponsors 6-7-2020 |
Maak kennis met Carole van Herk, trotse eigenaresse van schoonheidssalon Beauty and Balance in Vlaardingen. "De naam Beauty and Balance past perfect bij mij als persoon en als concept. Je kunt veel aan je uiterlijk laten doen om jezelf mooier te maken en er jonger uit te zien, maar wanneer je van binnen niet goed in je vel zit zal je nooit het beste uit jezelf kunnen halen. Juist de combinatie van innerlijk en uiterlijk zorgt voor een optimaal resultaat en de beste versie van jezelf.” 

Beauty
De behandelingen bij Beauty and Balance zijn gericht op het verbeteren van de huid van het gelaat waarbij het verjongen van de huid en het in perfecte conditie brengen, én houden van de huid centraal staat. Het is heel belangrijk om de huid goed te verzorgen, daarom werk ik als schoonheidsspecialiste uitsluitend met het merk IMAGE Skincare. IMAGE Skincare is namelijk dé marktleider op het gebied van de huidverbetering. De meeste populaire behandelingen zijn de Intensieve Peeling en de Microneedling.

Balance
Naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben ik een gecertificeerd PowerSlim voedingscoach. Ik ben zelf in juni 2017 in aanraking gekomen met PowerSlim; wat een verademing was dat. Na vele mislukte pogingen om af te vallen kwam PowerSlim als geroepen. Eindelijk had ik een manier gevonden om af te vallen, waarbij je lekker kunt blijven eten, je een grote variatie aan producten hebt, je geen punten of calorieën hoeft te tellen en je geen hongergevoel hebt. 
PowerSlim is een effectief, wetenschappelijk onderbouwd afslankprogramma. 

De voordelen van het PowerSlim afslankprogramma op een rijtje:
  • Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben jouw persoonlijke coach.
  • Je hebt snel resultaat: gemiddeld verlies van 0,5 tot 1,5 kilo per week.
  • Je eet koolhydraatarm en eiwitrijk. Je verliest dus vet en géén spiermassa.
  • Je hebt géén honger, je hebt 6 eetmomenten per dag. 
  • PowerSlim is goed in te passen in het dagelijks leven, óók met een gezin.
  • Geen jojo-effect! Na het behalen van je streefgewicht krijg je nog een jaar lang coaching en begeleiding 
"Door PowerSlim zit ik beter in mijn vel, heb ik meer energie, ben ik vrolijker en heb ik veel meer zin in het leven! De positieve effecten die ik heb mogen ervaren door PowerSlim gun ik anderen ook. Graag ga ik samen met je aan de slag om ook jouw doelen te bereiken.” 

Wil je een behandeling boeken of meer informatie ontvangen over de BEAUTY behandelingen en IMAGE Skincare producten? Laat het me dan weten, ik help je graag! 

Heb je interesse in het BALANCE PowerSlim afslankprogramma? Maak dan snel een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek doen we een lichaamsanalyse en leg ik alles uit over het programma. 

Beauty and Balance
IJsselhoevedreef 8
3137 SM Vlaardingen
06-41227068
[email protected]
www.beautyandbalance.nl

Wil je Beauty and Balance op Social Media volgen? Dat kan!

facebook.com/beautyandbalancevlaardingen
instagram.com/beautyandbalancevlaardingen

Graag tot snel!

Hartelijke groet, Carole