Met trots presenteren we de nieuwe VMHC Pollux website

Nieuws Algemeen 20-7-2020 | Onze club is een kleinschalige en gezellige hockeyclub, waar jong en oud zich thuis voelen en met betrokken leden en ouders. Een echte familieclub! Met de nieuwe website willen we hier recht aan doen met een warm welkom aan potentiële en nieuwe leden. En voor onze leden is voortaan alle informatie die relevant is tijdens het hockeyseizoen handig op één plek te vinden.


Warm welkom voor nieuwe leden met banner met handige aanmeldfunctie.

Wat is er nieuw?

De website www.vmhc-pollux.nl heeft een nieuw uiterlijk gekregen, is opgeschoond en heeft nieuwe inhoud gekregen. Dit zijn de belangrijkste wijzigingen:

  • Voor de (jongste) jeugd en volwassenen die overwegen lid te worden van onze club staat ons hockeyaanbod duidelijk op een rij: met uitgebreide informatie per hockeysoort over wat ze kunnen verwachten. Dankzij actuele foto’s van social media krijgen ze een voorproefje van de sfeer op de club. Ook het aanmeldproces voor nieuwe leden hebben we aangescherpt. En wanneer iemand lid wordt, ontvangt hij/zij een link naar de webpagina Praktische informatie met een handleiding voor nieuwe leden.
  • Op de webpagina Praktische informatie hebben we ook voor bestaande leden alle relevante informatie op een rijtje gezet: je vindt hier allerlei tips, do’s & don’ts en afspraken voor trainers, spelers, ouders/verzorgers en coaches/managers/spelbegeleiders. Op de webpagina Veelgestelde vragen vind je nadere informatie over sleutelbeheer, weersomstandigheden, werken achter de bar, fluiten en meer.
  • Contactgegevens van de vele vrijwilligers zijn weer helemaal up-to-date en commissieleden zijn voortaan te bereiken via een vmhc-pollux-mailadres. Plan is om van elke vrijwilliger nog een foto te (laten) uploaden, zodat iedereen een gezicht bij de naam heeft. Dat maakt het makkelijker om iemand op de club aan te spreken.
  • Nieuws en acties van onze zeer gewaardeerde sponsors zijn voortaan niet alleen terug te vinden in het nieuwsoverzicht op de homepage, maar ook handig bij elkaar op een aparte pagina.
  • Een zoekfunctie mag op een website niet ontbreken. Daar hebben we nu voor gezorgd. En ook is het makkelijker om oudere nieuwsberichten terug te vinden via de handige bladerfunctie.

Hockeyaanbod voor jong en oud op een rij.

Verbetersuggesties?
Er is hard gewerkt om de nieuwe website goed opgelijnd te krijgen, maar er zullen vast nog wat schoonheidsfoutjes in zitten. Mocht je iets onduidelijk vinden of nog informatie missen, dan horen we dit graag. Je kunt dan een mail sturen naar communicati[email protected].

Voor nu allemaal een prettige vakantie!

Groeten,

Riet Snoeck en Juul Uijttenboogaart
Communicatiecommissie VMHC Pollux