Heb jij je al aangemeld? Online training topsporter Ginger de Weert

Nieuws Senioren 15-2-2021 | 16 februari online training | topsporter Ginger de Weert
Ginger is 28 jaar, ruim 11 jaar topsporter, speelt softbal in Team NL en heeft ADHD. Ze redde het leven van haar vader door een succesvolle zoekactie via Facebook naar een nier en zette hiernaast Softball against Cancer op. Hierbij komen alle opbrengsten ten goede van het KWF.  

Als topsporter weet Ginger hoe ze alle ballen hoog én in balans moet houden. Na vallen en opstaan, brengt ze haar geleerde lessen op enthousiaste wijze over zodat iedereen hiervan kan leren.

Meld je aan voor: 'Zo speel jij je eigen spel'
Klinkt het interessant? Meld je dan nu aan. De workshop vindt plaats op dinsdagavond om 20.00 uur. De link naar de registratiepagina is: https://www.acupofambition.nl/abnamro.

Wil je meer weten over Ginger? Kijk dan op haar website.De serie online trainingen maken deel uit van De Inhaalslag van ABN AMRO, het programma dat zich richt op gelijke kansen voor iedereen in de hockeysport. Om te beginnen wordt ingezet op de positie en gelijkwaardige behandeling van mannen en vrouwen in de sport. Later zullen initiatieven volgen voor gelijke kansen voor kinderen in achterstandssituaties en mindervalide sporters.