Heb jij je al aangemeld? Online training onderhandelexpert Merel van der Wouden

Nieuws Senioren 21-2-2021 | 23 februari online training | onderhandelexpert Merel van der Wouden
Merel onderhandelde tijdens haar internationale consultancy jaren met veel plezier over diverse salarisverhogingen. Na 5 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt was het tijd voor iets waarvan haar hart sneller ging kloppen. In 2017 verliet ze Toronto, verhuisde naar Bali en richtte Blackbird Negotiations op. Met veel plezier coacht ze sinds 3 jaar ambitieuze vrouwen om succesvol en zelfverzekerd te onderhandelen over hun salaris of tarief.

'You don't get what you're worth, you get what you negotiate', is haar lijfspreuk en brengt ze op verbluffende wijze over. Tastbare tips die je dagelijks kunt toepassen, handig!

Meld je aan voor: 'Onderhandel en krijg wat je wilt'

Klinkt het interessant? Meld je dan nu aan. De workshop vindt plaats op dinsdagavond om 20.00 uur. De link naar de registratiepagina is: https://www.acupofambition.nl/abnamro.

Wil je meer weten over Merel? Kijk dan op haar website.De serie online trainingen maken deel uit van De Inhaalslag van ABN AMRO, het programma dat zich richt op gelijke kansen voor iedereen in de hockeysport. Om te beginnen wordt ingezet op de positie en gelijkwaardige behandeling van mannen en vrouwen in de sport. Later zullen initiatieven volgen voor gelijke kansen voor kinderen in achterstandssituaties en mindervalide sporters.