Steun je club. Adopteer of sponsor een bankje en/of tafel

Nieuws Algemeen 17-2-2021 |
De hockeycompetitie ligt stil, maar op Pollux is door vele enthousiaste vrijwilligers hard doorgewerkt. Buiten is de boel weer goed op orde. Zo zijn de velden doorgespoeld, zijn algen, bladeren en vuil verwijderd en zijn de velden verder weer speelklaar gemaakt. Ook zijn er nieuwe sponsordoeken opgehangen.

Vervanging van het meubilair in het clubhuis
Nu is binnen aan de beurt. In ons clubhuis zijn de karakteristieke Pollux-banken en -tafeltjes nodig aan vervanging toe. Daar is geld voor nodig en deze investering kan de club niet helemaal zelf opbrengen. Er zijn dus extra inkomsten nodig om er straks weer mooi bij te zitten.

Adopteer of sponsor een bankje en/of tafeltje
De sponsorcommissie vraagt hiervoor – naast de sponsoren – ook de medewerking van de leden. De vraag is of jullie als team een heel of een half (hoek)bankje of een tafel financieel willen adopteren/sponsoren.
De kosten hiervoor zijn:
- een bankje of hoekbankje 500 euro
- een half bankje 250 euro
- een tafeltje 180 euro

Onze Trimmers hebben al een bankje geadopteerd/gekocht, wie volgt?

Doe mee, dan zitten we er straks weer mooi bij
Als je team mee wil doen, e-mail dit dan naar Wim Lieven, [email protected]. Uiteraard kunnen leden, ouders/verzorgers of vrienden van Pollux ook een eenmalige donatie doen. Graag naar hetzelfde e-mailadres en liefst voor 1 maart 2021.

We hopen het nieuwe meubilair in het voorjaar, bij de aanvang van de competitie, in gebruik te nemen!

Met sportieve groet,

Wim Lieven
Sponsorcommissie VMHC Pollux