Kom jij onze barcommissie versterken als voorzitter, personeelsplanner of nieuw lid?

Nieuws Algemeen 6-4-2021 |
We zoeken drie leden, of ouders/verzorgers van leden, die er als nieuw barcommissielid voor willen helpen zorgen dat – zodra het weer mag – de bar binnen onze gezellige club goed draait en blijft draaien. Zelf meewerken achter de bar kan, maar hoeft niet.

Ben of ken jij iemand die met een frisse blik kan meedenken over de te varen koers voor wat betreft onze bar? We horen het graag! 

Wil je je eerst verder oriënteren op wat het inhoudt om een rol te spelen binnen de barcommissie? Neem vooral contact met ons op. We vertellen je graag meer.

We zoeken een voorzitter:
In deze rol heb je een controlerende, overkoepelende functie in de barcommissie, neemt (niet noodzakelijk) zitting in het bestuur en voert contractonderhandelingen met leveranciers. Aantal uren per maand: gemiddeld 6 uur.

We zoeken een personeelsplanner:
Als personeelsplanner draag je zorg voor de bemanning van de bar tijdens de openingsuren en stuurt samen met het barhoofd het personeel aan. Aantal uren per maand: gemiddeld 6 uur.

We zoeken een barcommissielid:
Eens in de 2 maanden woon je een vergadering bij waarin we het beleid voor de bar bespreken en zo nodig aanpassen. Met de andere commissieleden zorg je voor een goed verloop van het reilen en zeilen achter de bar. Aantal uren per maand: gemiddeld 2 uur.

Op dit moment bestaat de barcommissie uit 5 mensen, te weten Renée Helderop (voorzitter en bestuurslid), Annette Helderop (personeelsplanning), Han Goei (TD's en evenementen), Diana van Straten (financiële administratie) en Lisette Nees (inkoop). Van deze groep willen Annette, Diana en ik het stokje gaan overdragen aan 3 nieuwe enthousiaste commissieleden.

Lijkt het je leuk om een van de bovengenoemde rollen op je te nemen en wil je er wat meer van weten, stuur dan een mailtje naar [email protected].

Renée Helderop,
Namens de barcommissie van VMHC Pollux