Online vragenuurtje met de voorzitter

Nieuws Algemeen 4-6-2021 |
Beste spelers en ouders/verzorgers van de (jongste-)jeugdleden,

In een mailing aan het begin van deze maand hebben we jullie verteld over ons initiatief om een maandelijks online vragenuurtje met de voorzitter in te plannen. Hiermee willen wij de verbinding tussen bestuur en ouders bevorderen en voor iedereen helder kunnen maken waarom we bepaalde dingen doen of niet doen en wat de achterliggende reden is waarom we bepaalde keuzes maken, zodat we daarmee optimaal transparant zijn.

Tijdens Covid hebben we elkaar minder vaak 'live' kunnen zien en spreken. En waren wij als bestuur voor sommige ouders niet altijd goed te vinden. Vervelend genoeg heeft dit tot misinformatie, onrust en verkeerde danwel te vroeg getrokken conclusies en reacties geleid.

Hoe werkt dit online vragenuurtje?
In een maandelijks online vragenuurtje met de voorzitter kunnen ouders hun vragen  stellen en – eventuele – zorgen delen. Dat werkt als volgt:
  • Elke eerste woensdag van de maand om 20.00 uur ben ik (Adka) online beschikbaar voor het stellen van vragen.
  • Ouders/leden die vragen hebben, kunnen die in de maand daaraan voorafgaand naar het volgende e-mailadres sturen: [email protected].
  • De betreffende vraagstellers krijgen dan van mij de link toegestuurd van de online meeting.
Data online vragenuurtje
7 juli, 1 september, 6 oktober, 3 november en 1 december. We zullen jullie steeds van tevoren een herinnering sturen via een bericht op de website/app.

Met sportieve groet
Namens het bestuur,

Adka van Osnabrugge
voorzitter VMHC Pollux