REMINDER: Let's Roll Dag zaterdag 26 juni a.s.

Nieuws Jeugd 20-6-2021 |
Zaterdag 26 juni a.s. organiseert VMHC Pollux op haar accommodatie de derde Let’s Roll Dag. Hiermee wordt het vreemde hockeyseizoen 2020/2021 toch nog, samen met onze jeugdleden en hun ouders/verzorgers, feestelijk afgesloten. Op deze dag krijgen alle jeugdteams (t/m de A-jeugd) een training/clinic. Graag zien we jullie zoon of dochter in het Pollux thuistenue op het veld verschijnen.

Het bestuur gaat met de ouders van de teams om de tafel zitten om de (vrijwilligers)taken rondom het nieuwe team en voor de club te verdelen. De jongste jeugd moet op deze dag ook de trainingspakken van onze sponsor Van Zanden Orthodontie inleveren. Aan het begin van het nieuwe seizoen mag de jongste jeugd de trainingspakken (meestal een maat groter) weer ophalen bij Jawa. Jullie krijgen hierover nog informatie van de sponsorcommissie.

Op deze dag kunnen de ballen en keepersspullen ook weer ingeleverd worden. Dit kan tussen 10.00 en 14.00 uur.

Naast de kennismaking met het team in de nieuwe samenstelling, is de (hernieuwde) kennismaking tussen de ouders onderling en de betrokkenheid als ouder bij Pollux een evenzo belangrijk doel.

Op Pollux zijn vrijwilligers actief die met groot enthousiasme en plezier veel werk voor de club verzetten. Dankzij hun inzet beleven alle leden veel hockeyplezier en blijft Pollux organisatorisch en recreatief draaien. Wij zijn hen dan ook zeer dankbaar voor al hun tijd en energie!

Deze groep actieve vrijwilligers wordt echter te klein en wij merken dat het vaak dezelfde mensen zijn die zich voor het reilen en zeilen van de club inzetten. Het is lastig om meer leden en ouders enthousiast te maken om ook een steentje bij te dragen. Velen zijn zich vaak niet eens bewust van de werkzaamheden die moeten gebeuren voordat er getraind of een wedstrijd gespeeld kan worden. Mensen hebben uiteraard meerdere verplichtingen, dat snappen wij maar al te goed.
Feit blijft dat wij een vereniging zijn, die bestaat uit leden en ouders. Samen kunnen/moeten wij ervoor zorgen dat de vereniging kan blijven bestaan. Als we dat niet doen, is er geen optimaal hockey voor ons en onze kinderen.

Pollux is geen bedrijf met personeel waar je een dienst van koopt. We zijn een vereniging die we gezamenlijk in stand moeten houden. Om dat te bereiken is een veel grotere groep actieve leden en ouders nodig. Vele handen maken tenslotte licht werk! En daar hebben wij het op 26 juni ook graag met jullie over!

Wij doen hierbij dus graag een beroep op jullie. Wij zoeken mensen die zich structureel voor de vereniging willen inzetten, maar ook mensen die af en toe de handen uit de mouwen willen steken. Of het nu gaat om bladblazen, de ontvangst van nieuwe jongste-jeugdleden, het begeleiden van beginnende scheidsrechters of het ondersteunen van jeugdleden, die bardiensten draaien.

We bespreken graag de openstaande vacatures met jullie tijdens de Let’s Roll Dag. En zijn jullie daarover enthousiast, dan kun jullie jezelf natuurlijk direct aanmelden. Maar jullie kunnen natuurlijk ook een e-mail sturen naar [email protected] naar onze Coördinator Vrijwilligers, Max ten Broek, tel 06-13322019. Bij hem kunnen jullie snel en gemakkelijk jullie interesse melden en vragen stellen over de details. Doe mee en zet jullie in voor Pollux. Doe het voor elkaar!

De vereniging rekent graag op jullie aanwezigheid!

Zijn jullie verhinderd, dan kunnen jullie je afmelden via een e-mail bij onze Coördinator Vrijwilligers, zodat wij weten wie er niet-aanwezig waren en ervoor kunnen zorgen dat de relevante informatie ook bij hen terecht komt.

We zien jullie op zaterdag 26 juni op de club. De tijden van de lichting van jullie kind(eren) staan in het onderstaande schema.

Met sportieve groet,

Adka van Osnabrugge
Voorzitter VMHC PolluxTijden Let’s Roll dag per lichting:


10.00 – 11.00 uur        Jongens en Meisjes Jeugd F-tallen en E zestallen en achttallen

11.00 – 12.00 uur        Meisjes Jeugd D-elftallen

12.00 – 13.00 uur        Jongens en Meisjes Jeugd C-elftallen

13.00 – 14.00 uur        Jongens en Meisjes Jeugd B-elftallen en A-elftallen