Vooraankondiging aangepast trainingsschema voor de jeugd

Nieuws Jeugd 10-1-2022 |
Beste (ouders/verzorgers van onze) leden,
 
Allereerst nog de beste wensen voor 2022! Dat het maar een mooi jaar mag worden in goede gezondheid.
 
Nu de kerstvakantie erop zit, is het tijd om alles weer op te starten. De Technische Commissie van Pollux is in de afgelopen weken hard aan de slag gegaan om een alternatief programma op te stellen voor onze leden. 

Voorlopig trainingsschema veldtrainingen
Nu er niet binnen getraind mag worden en de buitensporttijden zijn verruimd tot 20.00 uur voor jongeren t/m 17 jaar, willen wij graag de veldtrainingen opstarten. Dit zal in eerste instantie gaan om één keer per week. Twee keer per week is niet haalbaar, aangezien we tot maart veld 1 niet mogen gebruiken en daarnaast onze veldtrainers normaliter vrij gepland zijn in deze periode in verband met de zaalcompetitie. 

We hebben bij onze trainers geĆÆnventariseerd of zij bereid zijn de veldtrainingen eerder te hervatten. Op basis van deze inventarisatie is een voorlopig trainingsschema voor alle jeugdteams opgesteld. Ons streven is om dit schema uiterlijk maandag 17 januari te laten ingaan. We hebben voor deze datum gekozen om ons de tijd te gunnen alle teams zo goed en eerlijk mogelijk te faciliteren. Daarnaast wachten we de volgende persconferentie, op 14 januari, nog even af, aangezien deze onze planning zowel negatief als positief kan beĆÆnvloeden.
 
Zo nodig: alternatief programma op zaterdagen
Indien de KNHB naar aanleiding van deze persconferentie besluit de zaalcompetitie te beƫindigen, zullen wij voor de jeugdteams ook voor de zaterdagen met een alternatief programma komen tot aanvang van de reguliere veldcompetitie. De laatste stand van zaken hieromtrent kunnen jullie volgen op de site van de KNHB
 
Zodra het definitieve trainingsschema bekend is, zullen wij hierover communiceren (via onze website en de Pollux-app).
 
Met vriendelijke groet,
 
TC Pollux