Mark Langemeyer nieuwe hoofdcoach D1 seizoen ’22-‘23

Nieuws Algemeen 5-5-2022 |


Na 3 seizoenen is het tijd voor verandering in de staf van Pollux Dames 1

Arjan Prillevitz heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te willen stoppen als hoofdcoach van Dames 1. De eerste twee seizoenen heeft hij samengewerkt met Roy Verbrugge. Het huidige seizoen met de eveneens vertrekkende assistent trainer Niels Wagemans. Ze hebben twee mooie seizoenen gedraaid in uitzonderlijke en moeilijke omstandigheden vanwege de corona pandemie. Ook dit jaar zijn ze bezig aan een goed seizoen. Met als kers op de taart de kwartfinale voor de Silvercup, welke komende vrijdag op ons complex wordt gespeeld! Wij willen Arjan en Niels bedanken voor hun inzet en betrokkenheid en wensen hun veel succes met hun eventuele nieuwe sportieve uitdagingen.

Mark LangemeyerMet Mark Langemeyer hebben we een zeer ervaren trainer/coach aan ons weten te binden. Hij is bij veel clubs actief geweest, waaronder Ommoord, Kieviten, Craeyenhout en recent bij Zoetermeer. Ook coachte hij onze Dames 1 al eerder in de periode 2012-2015 en behaalde in zijn tweede seizoen bij Pollux zelfs het kampioenschap. Mark kent de club dus goed en zal voor velen een bekend gezicht zijn.

Mark reageert enthousiast op zijn komst. "Het lijkt misschien gek dat ik naar Pollux terug ga, maar de cultuur, de gesprekken en de uitdaging voelen super goed. Het is een jonge groep en daar zit op technisch en tactisch vlak veel rek in. De realistische ambities van de club spreken me ook erg aan. Niet ten koste van alles zo hoog mogelijk spelen, maar met eigen speelsters, leuk hockey en plezier zo goed mogelijk presteren.”

Wij heten Mark van harte welkom en zien uit naar een mooie samenwerking, waar prestatie en plezier hand in hand gaan!

Met sportieve groet,

De Technische Commissie