Programma 2 juli Let’s Roll Dag: tot dan!

Nieuws Algemeen 12-6-2022 |
Zaterdag 2 juli staat de 3e Let's Roll Dag in het teken van het nieuwe hockeyseizoen. Op die dag maken alle nieuwe jeugdteams (t/m de A-jeugd) alvast kennis met elkaar, krijgen ze hun eerste training en gaan ze als team op de foto. Daarom zien we graag uw zoon of dochter in het Pollux thuistenue. Tegelijkertijd komen de ouders en mensen vanuit Pollux samen om vrijwilligerstaken rondom het team en voor de club te verdelen. De jongste jeugd kan op deze dag ook meteen de trainingspakken van onze sponsor Van der Zanden Orthodontie ruilen voor een andere maat of inleveren.

Vele handen maken licht werk
Naast de kennismaking met het nieuwe team is uw betrokkenheid als ouder net zo belangrijk. Op Pollux zijn vrijwilligers actief die met groot enthousiasme en plezier veel werk voor de club verzetten. Dankzij hun inzet beleven alle leden veel hockeyplezier en blijft Pollux op ‘t gebied van organisatie en recreatie goed draaien. Wij zijn hen dan ook zeer dankbaar voor al hun tijd en energie! Deze groep actieve vrijwilligers wordt echter te klein en wij merken dat het vaak dezelfde mensen zijn die zich voor het reilen en zeilen van de club inzetten. Wij doen daarom 2 juli graag een beroep op u als het gaat om vrijwilligerstaken, zodat we alles zo optimaal mogelijk voor u en uw kinderen kunnen laten verlopen op de club. 

Doet u mee? 
Stuur dan een WhatsApp naar onze Coördinator Vrijwilligers: Eric van Reeuwijk (06-43 72 59 62). Heeft u interesse? Meld u dan bij hem aan of vraag naar de mogelijkheden.  

Bent u 2 juli verhinderd? 
Dan kunt u zich afmelden via e-mail ([email protected]) bij onze Coördinator Vrijwilligers. Vermeld hierbij de rol en/of taak waar uw voorkeur het komende seizoen naar uitgaat. De verschillende rollen en taken zijn ook terug te vinden op onze website: vacatures.

De vereniging rekent graag op uw aanwezigheid! Hieronder vindt u de aanvangstijden per lichting.

Programma Let’s Roll Dag:

  • 9.30 – 10.45 uur: Jongens en Meisjes Jongste - Jeugd E en F-tallen, Cool Kids,
  • 11.00 – 12.15 uur: Jongens en Meisjes D- Lijn
  • 13.00 – 14.15 uur: Jongens en Meisjes C- Lijn
  • 14.30 – 15.45uur: Jongens en Meisjes B- en A lijn 

We zien u graag zaterdag 2 juli op de club. 

Met sportieve groet,

Adka van Osnabrugge, Voorzitter VMHC & Eric van Reeuwijk, Pollux Coördinator Vrijwilligers