Topdrukte bij bezoek De Hockeywinkel schoolbus

Algemeen 1-9-2022 | Gisteren bracht de Hockeywinkel voor het eerst in het nieuwe seizoen 2022/2023 een bezoek aan onze mooie club. Vanwege de enorme drukte was de voorraad vroegtijdig uitverkocht. De bezoeken met de schoolbus zijn met name gericht op de verkoop van accessoires en losse kledingitems. Vanwege de grote opkomst komt de Hockeywinkel volgende week woensdag 7 september terug van 16:30 uur tot 19:30 uur. Er wordt een grotere voorraad thuis- en uitkleding meegenomen. 

Voor de leden die moesten wachten, de kleding niet voorradig was of lang in de rij hebben gestaan levert de Hockeywinkel komende week een voucher uit met 10 euro korting voor de webwinkel. De vouchers worden volgende week woensdag uitgedeeld tijdens het busbezoek. 

Mocht u niet kunnen wachten breng dan een bezoek aan de mooie winkel in Barendrecht. Slechts 17 minuten rijden vanaf Vlaardingen. Hier heeft u alle ruimte en tijd om het tenue van Pollux te passen en de nieuwste hockeymaterialen te testen. Vanaf begin oktober opent de Hockeywinkel een nieuwe vestiging aan de snelweg A15 tussen Rhoon en Rotterdam. 

Aankomende week is ook de nieuwe voorraad thuis- en uitsokken beschikbaar. 

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur en de Hockeywinkel BV