Firstmpressionhairsalon van speelster Lisa Willemse

Nieuws Sponsors 29-11-2023 |
Ik ben Lisa Willemse, 23 jaar en eigenaresse van Firstmpressionhairsalon. Een kapsalon met een brede doelgroep: Heren en dames, van jong tot oud. 

Ik hockey al een hele lange tijd bij Pollux. Ik speel al 6 jaar in mijn huidige team dames 3, waar ik het super naar mijn zin heb! Ik zie Pollux echt als een gezellige familieclub. 

Als klein meisje droomde ik er al van om kapster te worden. Kletsen, mensen blij maken en vooral het kappersvak zelf is mijn passie. Toen ik de kappersopleiding ging volgen was mijn doel al om snel een eigen kapperszaak te openen en hier heb ik dan ook de opleiding Ondernemen & Management voor gevolgd. Tijdens en na deze opleiding heb ik bij een leuke kapsalon in Rotterdam mogen werken (JC hair) hier heb ik veel geleerd en ervaringen opgedaan. Wat ik allemaal mee neem in mijn eigen kapsalon. 

Ik geniet nog steeds met volle teugen van mijn werk, en het gaat heel goed met de kapsalon!

Ik ben heel dankbaar dat ik nu ook sponsor van Pollux mag zijn en dat mijn logo ,die door mijn beste vriendin Ruby Dijkshoorn is gemaakt ,op zowel onze shirtjes als op veld 1 als spandoek mag schitteren. 

Ik ben te vinden op de Billitonflat 1E in Vlaardingen en te bereiken op 06-39 44 44 98 of Instagram @firstimpressionhairsalon.