Ja, ik word (proef-)lid

Wat leuk dat je bij Pollux wil komen hockeyen! Voordat je definitief besluit lid te worden, kun je eerst drie keer komen proeftrainen om te kijken of het wat voor je is. Na inschrijving als (proef-)lid ben je via de KNHB secundair verzekerd bij aansprakelijkheid en ongevallen. 

Ben je na de proefperiode enthousiast? Dan hoef je niets te doen. Je proeflidmaatschap wordt vanzelf omgezet in een definitief lidmaatschap. Wil je er toch vanaf zien? Stuur dan een bericht aan [email protected]. Je bent dan geen kosten verschuldigd en wordt uitgeschreven als (proef-)lid.

Let op: je kunt geen wedstrijden spelen zolang je proeflid bent. Als je onverhoopt een wedstrijd gaat spelen, dan wordt je proeflidmaatschap per direct omgezet in een definitief lidmaatschap en ben je contributie en inschrijfkosten verplicht.

Na het invullen van je gegevens, ontvang je per omgaande een e-mail met een kopie van je inschrijving. Mocht je deze e-mail niet hebben ontvangen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Na verwerking van je inschrijving, ontvang je een welkomst e-mail met het verzoek de geregistreerde gegevens te controleren. Ook ontvang je dan gelijk een lidnummer en wachtwoord. Hiermee kun je inloggen als lid via onze VMHC Pollux app of onze website. Deze kun je downloaden in de App store (Apple) en Play store (Android).

Houd er rekening mee dat je met bovenstaand lidnummer en wachtwoord pas een dag na aanmelding kunt inloggen op onze website en in de Pollux-app.

Type (proef-)lidmaatschap
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contactinformatie
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Informatie scheidsrechterskaart
   
 
   
 
Informatie over hockeyervaring
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
   
Overige informatie
  Hulp van ouders is van groot belang voor onze hockeyclub. Vele handen maken licht werk en samen zijn we Pollux! Dus het rijden en/of begeleiden van het team van jullie kinderen is iets dat verwacht wordt. Ook zien we graag dat ouders andere ondersteunende taken voor de club op zich nemen. Senioren, oudste jeugdleden en duo-leden hebben een aantal fluitbeurten.

 
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.