Gratis Sunday Hockey School
(6 - 10 jr)

Ben je tussen de 6 en 10 jaar? Kom dan in het lenteseizoen naar de gratis (extra) trainingen op zondag door onze Dames 1-/Heren 1-spelers. Tijdens deze trainingen kun je kennismaken met het spel of extra aan je techniek werken. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor wie 
De trainingen zijn zowel voor de Jongste-jeugdspelers van Pollux als voor nieuwsgierige kids tussen de 6 en 10 jaar. Zit je bijvoorbeeld op woensdagmiddag nog op een andere sport waardoor je niet zo makkelijk kunt komen proeftrainen, maar wil je al wel kennis leren maken met hockey? Dan is de zondagochtendtraining van Dames 1/Heren 1 het perfecte moment om eens te kijken of hockey ook voor jou de gezelligste en leukste teamsport is die er is.

Wanneer
Op de zondagen waarop onze Dames 1 en Heren 1 teams thuiswedstrijden spelen verzorgen zij voorafgaand aan hun eigen wedstrijd deze extra trainingen. Data worden bekend gemaakt in de agenda. LET OP: In verband met de verschillende speeltijden van Dames 1 en Heren 1 zal de tijd van de trainingen verschillen.

Opzet training
De trainingen staan vooral in het teken van het verbeteren van je techniek. Met deze trainingen willen we je al op jonge leeftijd individueel helpen de juiste techniek aan te leren of om je techniek te verbeteren. Daar heb je voor de rest van je hockeycarrière plezier van.

Hockeyuitrusting
Om te komen hockeyen is het dragen van een gebitsbeschermer (bitje) en van scheenbeschermers verplicht. Ook heb je een stick nodig en hockeyschoenen. Maar voor de proeflessen kun je een stick lenen en zijn gewone sportschoenen ook goed. Als je lid wordt van onze club, dan kun je deze alsnog zelf regelen.

Locatie
Onze hockeyvelden liggen in de groene Broekpolder. Ons adres is VMHC Pollux, Kooikersweg 4 in Vlaardingen.

Geen kosten
Deelname aan de Sunday Hockey School is gratis. Je mag zo vaak komen als je wil, ook als je (nog) geen lid bent.

Kom je ook? Aanmelden niet nodig
Je hoeft je voor Sunday Hockey School niet van tevoren aan te melden. We zien je wel verschijnen. 


Meer weten?
Heb je vragen? Neem dan contact op met Joosje van Reeuwijk. Of ben je nog geen lid van onze club en zou je toch ook graag een keer meedoen met een proeftraining op de woensdagmiddag? Meld je dan vrijblijvend aan bij onze club en doe mee met 3 gratis proeflesjes. Na je aanmelding neemt Joosje van Reeuwijk contact met je op om je verder te informeren.