Word 'Vriend van Pollux'

Als Vriend van Pollux draag je door middel van een jaarlijkse financiële bijdrage van minimaal 50 euro bij aan het vervullen van uiteenlopende wensen die binnen VMHC Pollux leven. Die bijdrage wordt steeds aan projecten besteed waar alle leden van profiteren.

Gerealiseerde initiatieven dankzij vrienden
In het verleden heeft Pollux mede door de bijdrage van de Vrienden van Pollux onder meer het terras kunnen aankleden met statafels en loungebanken. Ook hebben we als club toeschouwersbankjes langs de velden kunnen plaatsen en het interieur in het clubhuis kunnen renoveren.

Jullie steun is welkom
Iedereen kan Vriend van Pollux worden: (oud-)leden, (groot-)ouders van leden en andere Vrienden die onze club een warm hart toedragen. De club staat voor grote uitdagingen, daar kunnen we je hulp goed bij gebruiken:

  • Het clubhuis moet worden uitgebreid en aangepast aan de eisen van de KNHB.
  • Veld 2 moet worden gerenoveerd.
  • En er blijven extra uitgaven nodig om Pollux te kunnen laten functioneren.
Wil je ook helpen om deze initiatieven mogelijk te maken en onze club steunen door middel van een jaarlijkse bijdrage?

Word ook Vriend van Pollux!
Schrijf je in via dit inschrijfformulier. Je ontvangt dan jaarlijks een factuur.

Ja, ik word Vriend van Pollux

Als Vriend van Pollux wordt je naam vermeld op een 'Vrienden van Pollux'-bord in het clubhuis en op onze website in ons overzicht met onze trotse sponsors en vrienden. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor een jaarlijkse sponsorbijeenkomst die door de Sponsorcommissie wordt georganiseerd.
Wil je meer weten? Wim Lieven, lid van de Sponsorcommissie, geeft je graag meer informatie. Stuur een mail naar [email protected].