Gezelligheid bij Pollux

Voor wat betreft 'Fun' zit het wel goed bij VMHC Pollux. De CoCo, onze evenementencommissie, organiseert de leukste en gezelligste feesten en evenementen op Pollux! Voor de allerjongsten tot 18+. Voor leden van alle leeftijden zetten we ons in om het buiten het hockeyveld ook leuk te maken.

Bekendmaking en aanmelden
Onze evenementen en feesten staan tijdig in de agenda en worden daarnaast gepromoot via een bericht op de website en in de app. En daarbij genoemd op onze social media kanalen. Leden kunnen zich aanmelden en afrekenen via de app. Wanneer introducees welkom zijn, kunnen zij ook via de app aangemeld worden en er kan voor hen betaald worden.

Thé Dansants
Wie kent ze niet? Onze fameuze TD's, de gezelligste in de regio! Wanneer H1 en D1 op zondag allebei thuis spelen, is er na afloop voor senioren en de A/B jeugd tijd voor een hapje en een drankje. Alles voorzien van een stevige beat.

Griezelnacht
Op de zaterdag rond Halloween is er voor alle C- en D-jeugd een spooktocht door de Broekpolder. Onder begeleiding worden de kinderen gedropt en komen ze onderweg allerlei griezels tegen en enge geluiden. Voor wie niet bang is uitgevallen! Veel kids doen dit samen met hun team.

Sinterklaasfeest
Voor de allerjongste spelertjes (Funkey kids, Coolkids en F jeugd) komt Sinterklaas samen met zijn Pieten in november langs voor een heel speciale hockeytraining. Na afloop zijn er cadeautjes en eten de kinderen in het clubhuis.

Das verrückte Polderfest
Jetzt geht's los! Eind januari is er voor 18+ leden een feest dat echt te gek is. Een Après-ski en bierfest ineen. Compleet met lange tafels, pullen bier, bratwurst, dirndls en lederhosen. En voor wie dat nog niet gek genoeg is, we draaien de hele avond schlagermusik!!!

C-/D-feest
Voor de C- en D-jeugd is er rond Pasen een themafeest. De muziek gaat om 20.00 uur aan en de voetjes kunnen van de vloer. Veilig feesten met fris tot 24.00 uur.

CoCo Paasdag
Voor de kids tot en met de E-jeugd is er een Paasfeestje. Lekker zoeken naar eieren en nog leuker: vies worden.

Familiehockeydag
Op Hemelvaartsdag is de jaarlijkse Familiehockeydag. Een hockeyfeest voor jong en oud, familie, vrienden en kennissen! Lekker ballen met elkaar, picknicken, barbecueën en slap ... Elk jaar is er een run om in te schrijven, want dit populaire feest wil niemand missen!

End of Season
De naam zegt het al, we sluiten op Pollux af met een knaller. End of Season is voor 18 jaar en ouder en gericht op de regioclubs. Samen vieren we het eind (of het begin) van het hockeyseizoen. Super leuk en gezellig!